Zoeksuggesties in Firefox Focus voor Android

Als u iets in de adres- of zoekbalk typt, zal Firefox Focus populaire zoekopdrachten aanbevelen die overeenkomen met wat u typt.

Wanneer u voor de eerste keer tekst in de adresbalk typt, zal Firefox Focus vragen of u zoeksuggesties wilt aanzetten. Daarna kunt u deze instelling altijd wijzigen:

1. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

focus menu android
  2. Tik in het menu op Instellingen.
  3. Tik in het volgende scherm op Zoeken.
  4. Tik op de schakelaar naast Zoeksuggesties verkrijgen om dit aan of uit te zetten.