Template:syncsetup

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Ga naar de Firefox Sync-downloadpagina en klik op Toevoegen aan Firefox. Klik op Firefox herstarten zodra het installeren van Firefox Sync is voltooid. Klik in het venster Add-ons op OptiesVoorkeuren om het paneel Sync te openen.Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. . Klik in het venster OptiesVoorkeuren op het tabblad Sync.
  2. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  3. Klik op Een nieuwe account aanmaken.
    Sync Setup 2
  4. Voer uw e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en bevestig dit. Plaats daarna een vinkje bij “Ik ga akkoord met de servicevoorwaarden en het privacybeleid” en klik op VolgendeVerdergaan.
  5. Dit is uw Sync-sleutelherstelsleutel. Het is nu een goed moment om een kopie van uw sleutel op te slaan of af te drukken en op een veilige plek op te bergen. Klik zodra u deze stap hebt voltooid op VolgendeVerdergaan.
    Sync Setup 4
    De Sync-sleutelherstelsleutel wordt gebruikt voor het versleutelen van uw gegevens voordat ze naar de Mozilla-servers worden verzonden. U kunt dit zien als een sleutel die uw gegevens opsluit in een veiligheidskluis die alleen u kunt openen. Dit houdt in dat noch Mozilla, noch iemand anders uw gegevens kan lezen zonder uw Sync-sleutelherstelsleutel, die nodig is om de kluis te openen.
  6. Bevestig dat u geen robot bent door de tekst van de afbeelding in te voeren. Klik daarna op VolgendeVerdergaan.
  7. U zult de melding Set-up voltooid! zien. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten en naar het paneel Sync terug te keren.
    setup complete
  8. U hoeft verder niets te doen. Firefox Sync zal vanaf nu automatisch uw gegevens op de achtergrond synchroniseren.
    Deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moeten worden gesynchroniseerd.