De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

Als u vindt dat Firefox voor Android te snel scrollt, kunt u de snelheid ervan verlagen.

1. Voer in de adresbalk about:config in.
  2. Voer in de zoekbalk (rechtsboven) ui.scrolling.friction in.
    • Er worden twee instellingen weergegeven: ui.scrolling.friction_fast en ui.scrolling.friction_slow.
  3. Dubbeltik voor beide instellingen op de -1.
  4. Verwijder de -1 en voer 1500 in.
  5. Voer zodra u klaar bent in de adresbalk about:home in.
  6. Sluit Firefox voor Android en open het opnieuw.

U zult nu merken dat pagina’s veel minder vrijuit scrollen en wat vaster aanvoelen.