Paneel Website-toestemmingen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is van toepassing op Firefox versie 87 en hoger. Lees het artikel Paneel Website-informatie voor eerdere versies van Firefox.

Als u speciale toestemmingen aan een website hebt verleend, ziet u het pictogram Toestemmingen Fx87PermissionsIconFx89PermissionsIcon in de adresbalk. Klik op het pictogram om het paneel Toestemmingen te openen, zodat u deze kunt bekijken en eventueel aanpassen voor deze website.

Fx87addressBar-PermissionsFx89addressBar-Permissions

U kunt op de X naast elke toestemming klikken om de huidige status op te heffen. Dit zet de standaardinstelling terug voor dat type toestemming.

Noot: u ziet geen pictogram Toestemmingen in de adresbalk zolang u de standaardinstellingen voor die website niet hebt aangepast.

U kunt alle overige toestemmingen aanpassen vanuit het venster Pagina-info, dat een uitgebreide sectie Toestemmingen bevat. Om het venster Pagina-info voor een website te openen:

1. Klik op het hangslot Fx70GreyPadlockFx89Padlock in de adresbalk.
  2. Klik op de rechterpijl in het paneel Website-informatie.
    Fx87SiteInfo-ArrowInformation_panel Fx89
  3. Klik in het volgende paneel op de knop Meer informatie.

Lees het artikel Venster Pagina-info van Firefox voor aanvullende informatie.