Finestra d'opcions - Tauler de seguretat

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Aquest document explica totes les opcionspreferències disponibles al tauler de seguretat de la finestra d'opcionsde preferències del Mozilla Firefox. Per a accedir a la finestra d'opcionsde preferències, In the Menu bar at the top of the screen, click Firefox and then select Preferences or Settings, depending on your macOS version.Click the menu button Fx89menuButton and select Settings. Per a altres taulers, consulteu l'article de la finestra d'opcionsde preferències.

El tauler de seguretat conté les opcionspreferències relacionades amb garantir que navegueu de forma segura.

Avisa'm quan els llocs web intentin instal·lar complements
El Firefox us demanarà sempre que confirmeu la instal·lació de complements. Per a evitar sol·licituds d'instal·lacions no desitjades que puguin portar a instal·lacions accidentals, el Firefox us avisa quan un lloc web intenta instal·lar un complement i bloca el diàleg d'instal·lació. Per a permetre instal·lacions des d'un lloc específic, feu clic a Excepcions…, introduïu el nom del lloc, i llavors feu clic a Permet. Desmarqueu aquesta opciópreferència per a inhabilitar els avisos per a tots els llocs web.

Avisa'm si el lloc que estigui visitant pogués ser sospitós de ser un lloc atacant
Marqueu aquesta opciópreferència si voleu que el Firefox comprovi si el lloc que esteu visitant pogués realment intentar intervenir en el funcionament normal del vostre ordinador o enviar dades personals vostres a parts no autoritzades a través d'Internet. Cal tenir en compte que l'absència d'un avís no garanteix que un lloc sigui fiable.

Avisa'm si el lloc que estigui visitant pogués ser sospitós de ser una falsificació
Marqueu aquest opciópreferència si voleu que el Firefox comprovi activament si el lloc que esteu visitant pogués realment intentar enganyar-vos perquè li proporcioneu informació personal (això sovint es coneix amb el nom de pesca electrònica). Cal tenir en compte que l'absència d'un avís no garanteix que un lloc sigui fiable. Si us trobeu amb un lloc de «pesca electrònica» que no està marcat com a tal, informeu-ne mitjançant Ajuda > Informa d'una falsificació web…, tal com s'explica a la Referència dels menús.

Contrasenyes

Recorda les contrasenyes dels llocs web
El Firefox pot desar de forma segura les contrasenyes que introduïu en els formularis web per a facilitar l'inici de sessió en els llocs web. Desmarqueu aquest quadre de verificació per a evitar que el Firefox recordi les vostres contrasenyes.

Fins i tot si activeu aquesta opciópreferència, se us demanarà si voleu desar les contrasenyes d'un lloc web quan el visiteu per primera vegada. Si seleccioneu Per a aquest lloc, mai, el lloc s'afegirà a la llista d'excepcions. Per a accedir-hi o suprimir-ne llocs, feu clic al botó Excepcions….

Utilitza una contrasenya mestra
El Firefox pot protegir informació sensible com ara contrasenyes desades i certificats xifrant-los amb una contrasenya mestra. Si creeu una contrasenya mestra, cada vegada que inicieu el Firefox, se us demanarà que introduïu la contrasenya la primera vegada que calgui accedir a un certificat o a una contrasenya emmagatzemada. Podeu definir, canviar o suprimir la contrasenya mestra si marqueu o desmarqueu aquesta opciópreferència o en fer clic al botó Canvia la contrasenya mestra…. Si ja s'ha definit una contrasenya mestra, caldrà que la introduïu primer per a canviar o suprimir l'anterior.

Mostra les contrasenyes…
Podeu gestionar les contrasenyes desades i suprimir-les individualment si feu clic al botó Mostra les contrasenyes.

Contrasenyes desades…
Podeu gestionar les contrasenyes desades i suprimir-les individualment si feu clic al botó Contrasenyes desades.

Missatges d'avís

Feu clic al botó Paràmetres… per a configurar els avisos de seguretat que el Firefox mostra mentre navegueu.

Diàlegs dels avisos de seguretat

En visualitzar una pàgina xifrada.: Quan s'habilita aquesta opciópreferència, el Firefox us notificarà cada vegada que aneu a visualitzar una pàgina xifrada. En visualitzar una pàgina de xifratge de baix nivell.: Si s'habilita aquesta opciópreferència, el Firefox us avisarà quan visiteu una pàgina que utilitza xifratge de baix nivell. En deixar una pàgina xifrada per una que no ho està: Si s'habilita aquesta opciópreferència, el Firefox us avisarà cada vegada que canvieu d'una pàgina xifrada a una sense xifrar, tant si seleccioneu un enllaç de la pàgina o una adreça d'interès, com si escriviu una nova adreça a la barra d'ubicació. En trametre informació que no està xifrada: Quan s'habilita aquesta opciópreferència, el Firefox us avisarà si trameteu dades a través d'un formulari que no estigui xifrat. En visualitzar una pàgina xifrada però que contingui informació sense xifrar: Si s'habilita aquesta opciópreferència, el Firefox us avisarà quan la pàgina que estigueu visualitzant contingui una barreja de contingut xifrat i sense xifrar. Si una pàgina xifrada conté dades sense xifrar, caldria que verifiqueu la identitat de la pàgina que esteu visualitzant abans que hi introduïu dades privades.

[[Finestra d'opcions Torna a l'article de la finestra d'opcionsde preferències]::