Populære emner for Firefox for Android

Vi legger hele tiden til nye funksjoner til Firefox for Android. For å hjelpe deg med å få mest ut av det har vi laget noen nyttige artikler for å hjelpe deg med å lære om de nye funksjonene og feilsøkingsproblemer.

Firefox for Android i aksjon

Vennligst oppdater til den siste versjonen for å ta i bruk disse nye funksjonene.

Hurtig deling

Søkeforslag
Behandle søkemotorer

Tillegg og utvidelser

Firefox for Android kommer med mange gode tillegg og utvidelser som gir deg mer kontroll over din nettleseropplevelse.

1. Hvordan ser jeg på Flash videoer med Firefox for Android?
  2. Finn og installer utvidelser i Firefox for Android
Merk: Mozilla tilbyr ikke hjelp for tredjeparts utvidelser. Vennligst kontakt utvikleren direkte hvis du trenger støtte.

Firefox Sync

Har du mer enn en enhet? Firefox Sync lar deg få tilgang til dine bokmerker, passord, historie og preferanser på tvers av flere enheter.

1. Hvordan oppdatere til den nye Firefox Sync
  2. Hvordan setter jeg opp Firefox Sync for første gang?
  3. Hvordan legger jeg til en enhet i Firefox Sync

Installasjon og oppdateringer

Android 2.2 og ARMV6 enheter: Fra Januar 2015 vil ikke lenger Android 2.2 og ARMV6 enheter lenger motta automatiske oppdateringer eller støtte for Firefox. For å finne hvilken versjon av Android som er på din enhet kan du sjekke din produsents informasjon.
  1. Oppdater til den siste versjonen av Firefox for Android
  2. Kommer Firefox til å fungere på min mobile enhet?

Personvern og sikkerhet

Firefox for Android tilbyr tilpassbare instillinger og utvidelser for å beskytte ditt privatliv og for å gi deg en sikker nettlesingsopplevelse

1. Surv nettet på din mobile enhet uten å lagre eller synkronisere informasjon om hvilke nettsider du besøker
  2. Hvordan bruker jeg Ikke-spor funksjonen på Firefox for Android?
  3. Bruk av Master passord på Firefox for Android

Felleskap

Hold deg oppdatert ved å følge Firefox for Android felleskapet for nyheter, tips og mer!