Ik ben mijn wachtwoord voor mijn Mozilla-account vergeten en kan me niet bij MDN Plus aanmelden

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u uw wachtwoord voor uw Mozilla-account bent vergeten, herinitialiseer dan uw wachtwoord en meld u vervolgens aan bij MDN Plus met uw nieuwe wachtwoord.

Noot: u verliest mogelijk een deel van uw gesynchroniseerde gegevens als u uw wachtwoord herinitialiseert zonder herstelsleutels. We kunnen uw betalingsgegevens herstellen, maar niet uw navigatiegegevens, collecties en aanmeldingen.

Uw Mozilla-account herinitialiseren vanaf een desktop- of laptopcomputer

Op de server opgeslagen gegevens worden gewist als u uw wachtwoord herinitialiseert (tenzij u herstelsleutels gebruikt). Uw andere apparaten stoppen met synchroniseren, tenzij u ze bijwerkt met het nieuwe wachtwoord.
  1. Klik op de menuknop Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmelden naast Synchroniseren en gegevens opslaan.
  3. Typ op de pagina Aanmelden het e-mailadres van uw Mozilla-account en klik op Doorgaan.
  4. Klik op Wachtwoord vergeten?.
  5. U wordt gevraagd het e-mailadres dat bij uw Mozilla-account hoort in te geven. Firefox stuurt u een herinitialisatiebericht per e-mail.
  6. Volg de instructies in uw e-mailbericht om uw wachtwoord te wijzigen.
  7. Vergeet niet, nadat u bent aangemeld met uw nieuwe wachtwoord, uw wachtwoord bij te werken op al uw gesynchroniseerde apparaten.
  8. Als u uw wachtwoord hebt gewijzigd, meld u dan aan bij MDN Plus met uw nieuwe wachtwoord.

Uw Mozilla-account herinitialiseren vanaf een Android-apparaat

1. Open de Firefox-app.
  2. Tik op de menuknop.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Synchronisatie inschakelen.
  5. De opties Klaar om te scannen en E-mail gebruiken verschijnen. Selecteer E-mail gebruiken om de pagina Aanmelden te openen.
  6. Typ het e-mailadres van uw Mozilla-account en tik op Doorgaan.
  7. Als om uw wachtwoord wordt gevraagd, tik dan op Wachtwoord vergeten?.
  8. Voer het e-mailadres dat bij uw Mozilla-account hoort in.
  9. U ontvangt een e-mailbericht met instructies om uw wachtwoord te herinitialiseren.
  10. Meld u na het wijzigen van uw wachtwoord aan bij MDN Plus met uw nieuwe wachtwoord.

Uw Mozilla-account herinitialiseren vanaf een iPhone or iPad

1. Open de Firefox-app.
  2. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Aanmelden voor synchronisatie.
  5. De opties Klaar om te scannen en E-mail gebruiken verschijnen. Selecteer E-mail gebruiken om de pagina Aanmelden te openen.
  6. Typ het e-mailadres van uw Mozilla-account en tik op Doorgaan.
  7. Als om uw wachtwoord wordt gevraagd, tik dan op Wachtwoord vergeten?.
  8. Voer het e-mailadres dat bij uw Mozilla-account hoort in.
  9. U ontvangt een e-mailbericht met instructies om uw wachtwoord te herinitialiseren.
  10. Meld u na het wijzigen van uw wachtwoord aan bij MDN Plus met uw nieuwe wachtwoord.

Ik kan nog steeds niet aanmelden bij Mozilla-accounts

Als u nog steeds niet kunt aanmelden, neem dan contact met ons op via deze koppeling.