Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Lees hier hoe u video’s kunt bekijken en uw instellingen voor plug-ins als Flash kunt aanpassen.

1. Installeer Adobe Flash player op uw Android-apparaat door een gearchiveerde versie te downloaden vanaf de pagina Gearchiveerde Flash Player-versies op adobe.com. Zie Adobes handleiding voor het handmatig installeren van Flash voor meer informatie.
  2. Tik op het grijze veld met het plug-in-pictogram om Flash-inhoud te tonen, zoals hieronder weergegeven.

tap_to_play_native1

Flash-inhoud afspelen zonder tikken

Het behouden van de instelling Tikken voor afspelen voor Flash is belangrijk voor uw veiligheid op het internet, omdat u dan zeker weet dat u beslist welke plug-ins worden vertrouwd. U kunt Firefox voor Android echter zo aanpassen dat Flash standaard is ingeschakeld:

• Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) , daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en dan Aanpassen, Weergave. Tik daarna op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.
  • Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) , daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en dan Weergave. Tik daarna op de instelling Plug-ins en kies Ingeschakeld.