Hoe de-installeer ik Mozilla VPN?

Dit artikel beschrijft de stappen om Mozilla VPN van uw computer of mobiele telefoon te verwijderen.

Als u een Windows-gebruiker bent:

1. Klik op het Windows-pictogram in de taakbalk.
  2. Typ Mozilla VPN in de zoekbalk. U ziet in de resultaten Mozilla VPN geaccentueerd als beste overeenkomst. Rechts staan de beschikbare opties voor het beheren van de toepassing.
  3. Klik Verwijderen uit de opties.
  4. Er wordt een venster geopend met een lijst met alle op uw computer geïnstalleerde toepassingen. Selecteer Mozilla VPN uit deze lijst.
  5. Als u Mozilla VPN hebt geselecteerd, klik dan op Verwijderen bovenin het venster.
  6. Klik op Ja in het bevestigingsscherm om de verwijdering te starten.
  7. Wacht tot het proces is voltooid.

Als u een Mac-gebruiker bent

1. Open Finder en klik links op Applicaties.
  2. Klik met uw rechtermuisknop op Mozilla VPN.
  3. Kies Verplaats naar Prullenbak.

Als u een Linux-gebruiker bent

1. Typ met de Opdrachtregel - sudo apt remove --purge mozillavpn.
  2. Voer uw Linux-gebruikerswachtwoord in.
  3. Druk als wordt gevraagd om bevestiging op Enter of Y.

Als u een iOS-gebruiker bent

1. Zoek Mozilla VPN op uw startscherm of in de App-bibliotheek.
  2. Houd de app ingedrukt.
  3. Tik op Verwijder app.
  4. Tik op Verwijder app in de tweede prompt.
  5. Tik vervolgens op Verwijder om te bevestigen.

Als u een Android-gebruiker bent

1. Ga naar het app-overzicht of uw startscherm.
  2. Houd Mozilla VPN ingedrukt.
  3. Versleep het naar de sectie Verwijderen die op het scherm verschijnt.
  4. Tik op OK als het pop-upvenster verschijnt.

Gerelateerde koppelingen:

Meer info: