Hoe vraag ik restitutie voor Mozilla VPN?

We bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie, zodat u zonder risico Mozilla VPN kunt uitproberen.

Als u Mozilla VPN via een app-markt (App Store, Google Play en andere app-markten) hebt aangeschaft, zijn de regels van die app-markt van toepassing op uw aankoop en komt u mogelijk niet in aanmerking voor restitutie.

Instructies voor alle platformen

1. Open Mozilla VPN en klik (of tik) op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Scroll naar beneden en klik (of tik) op Hulp verkrijgen.
  3. Klik (of tik) op Contact.
  4. Vul het formulier met uw verzoek in door de volgende velden in te vullen:
    1. Voer Refund Request in in het veld Onderwerp (optioneel).
    2. Leg uit waarom u om restitutie vraagt in het veld Probleembeschrijving.
  5. Klik (of tik) op de knop Verzenden.
    Uw restitutie verschijnt na 5-10 werkdagen op uw creditcard.

Een restitutie vragen via de ondersteuningskennisbank van Mozilla VPN

1. Bezoek de ondersteuningskennisbank van Mozilla VPN en klik op Ondersteuning verkrijgen in de balk die onderin de pagina verschijnt.
    ContactSupport_SUMO
  2. Klik op de pagina Mozilla VPN-oplossingen in de balk rechts op Contact opnemen.
  3. U wordt gevraagd om aan te melden met uw Firefox-account om contact op te kunnen nemen met de ondersteuningsafdeling of om restitutie te vragen.
  4. Vul het formulier Contact Support in.
  5. Selecteer Payments & Billing onder What do you need help with?.
  6. Voer Refund Request in in het veld Subject.
  7. Klik op Submit.

Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u het wachtwoord van uw Firefox-account bent vergeten, lees dan hier hoe u uw wachtwoord herinitialiseert.