Hoe neem ik contact op met de ondersteuning voor Relay Premium?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden in de ondersteuningsartikelen voor Firefox Relay, neem dan rechtstreeks met ons contact op:

1. Bezoek de Firefrox Relay-ondersteuningskennisbank en klik op Ondersteuning verkrijgen in de balk die onderaan de pagina verschijnt.
    ContactSupport_SUMO
  2. Klik op de pagina Mozilla VPN-oplossingen in de balk rechts op Contact opnemen.
  3. U wordt gevraagd om aan te melden met uw Mozilla-account om vragen in te kunnen sturen of contact op te nemen.
  4. Vul het formulier Contact Support (Engelstalig) in.
  5. Klik op Submit.

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op. Als u het wachtwoord van uw Mozilla-account bent vergeten, lees dan hier hoe u uw wachtwoord kunt herinitialiseren.