Hoe blokkeer ik telefoonoproepen of sms’jes naar mijn Relay-telefoonmasker?

Firefox Relay Firefox Relay Last updated: 1 jaar ago

Met Relay-telefoonmaskering kunt u een willekeurig telefoonnummer aanmaken, dat oproepen en sms’jes naar uw echte telefoonnummer doorstuurt. Dit helpt uw privacy te beschermen en voorkomt spam. Als u nog steeds ongewenste oproepen of sms’jes ontvangt op uw Relay-telefoonnummer, kunt u ze blokkeren door onderstaande stappen te volgen:

Noot: als u een specifiek nummer blokkeert, stopt u zowel oproepen als sms’jes van dat nummer.

ALLE oproepen en sms’jes blokkeren

1. Klik op het Relay-dashboard op het tabblad Telefoonmaskers.
    Block phone calls 1
  2. Klik op de knop Block phone calls 2 op de Relay-telefoonpagina.

Een specifiek nummer blokkeren

1. Klik op het Relay-dashboard op het tabblad Telefoonmaskers.
    Block phone calls 1
  2. Klik op de koppeling Oproepers en sms-verzenders rechtsbovenin het dashboard.
    Block phone calls 3
  3. Zoek in het nummer dat u wilt blokkeren in de lijst en klik op Blokkeren naast het gewenste nummer.
    Block phone calls 4
  4. Als u een nummer hebt geblokkeerd, ontvangt u geen oproepen of sms’jes meer van dat nummer op uw Relay-telefoonnummer. U kunt een nummer op elk gewenst moment deblokkeren door dezelfde stappen te volgen en op Deblokkeren te klikken.
    Block phone calls 5