Hoe blokkeer ik telefoonoproepen of sms’jes naar mijn Relay-telefoonmasker?

Firefox Relay Firefox Relay Last updated: 05/14/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Relay-telefoonmaskering kunt u een willekeurig telefoonnummer aanmaken, dat oproepen en sms’jes naar uw echte telefoonnummer doorstuurt. Dit helpt uw privacy te beschermen en voorkomt spam. Als u nog steeds ongewenste oproepen of sms’jes ontvangt op uw Relay-telefoonnummer, kunt u ze blokkeren door onderstaande stappen te volgen:

Noot: als u een specifiek nummer blokkeert, stopt u zowel oproepen als sms’jes van dat nummer.

ALLE oproepen en sms’jes blokkeren

1. Klik op het Relay-dashboard op het tabblad Telefoonmaskers.
    Block phone calls 1
  2. Klik op de knop Block phone calls 2 op de Relay-telefoonpagina.

Een specifiek nummer blokkeren

1. Klik op het Relay-dashboard op het tabblad Telefoonmaskers.
    Block phone calls 1
  2. Klik op de koppeling Oproepers en sms-verzenders rechtsbovenin het dashboard.
    Block phone calls 3
  3. Zoek in het nummer dat u wilt blokkeren in de lijst en klik op Blokkeren naast het gewenste nummer.
    Block phone calls 4
  4. Als u een nummer hebt geblokkeerd, ontvangt u geen oproepen of sms’jes meer van dat nummer op uw Relay-telefoonnummer. U kunt een nummer op elk gewenst moment deblokkeren door dezelfde stappen te volgen en op Deblokkeren te klikken.
    Block phone calls 5