Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen

Hallo,

Om de juiste oplossing voor uw probleem te kunnen vinden, hebben we wat meer niet-persoonlijke gegevens van u nodig. Doe daarvoor het volgende:

1. Gebruik EEN van deze methoden om de pagina Probleemoplossingsinformatie van Firefox te openen:
    • Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Help en selecteer Meer probleemoplossingsinformatie.
    • Typ about:support in de Firefox-adresbalk en druk op de enter-toets.
  2. Boven in de pagina Probleemoplossingsinformatie die verschijnt ziet u een knop met de tekst ‘Tekst naar klembord kopiëren’. Klik hierop.
  3. Ga nu terug naar uw forumbericht, klik met de rechtermuisknop in het antwoordveld en selecteer Plakken vanuit het contextmenu (of klik binnen het antwoordveld en druk op de toetsen Ctrl+V) om alle gekopieerde informatie in het forumbericht te plakken.
    • Vanwege een beperking van het aantal tekens in een forumantwoord kan alleen een deel van de gegevens worden geplakt. U kunt uw muis gebruiken om de ontbrekende tekst van de pagina about:support te selecteren, met de rechtermuisknop op de pagina klikken om dit te kopiëren, en daarna met de rechtermuisknop in het antwoordveld klikken om dit in een nieuw antwoord te plakken.

Noot: de pagina Probleemoplossingsinformatie bevat geen persoonlijke gegevens, behalve het volledige pad naar uw profielmap. Als u een van de knoppen voor het ‘Kopiëren naar klembord’ gebruikt, wordt het profielpad niet gekopieerd. Gebruik de andere hulpmiddelen en methoden op eigen risico.

Als u verdere informatie over de pagina Probleemoplossingsinformatie nodig hebt, lees dan het artikel De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen.

Alvast bedankt voor uw hulp!