Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Hallo,

Bedankt voor het benaderen van Mozilla Support over uw probleem. We zijn blij u met uw probleem te kunnen helpen. Na het lezen ervan wil ik u vriendelijk vragen uw apparaat en toepassingen bij te werken als dat mogelijk is.

Controleer op updates door deze instructies te volgen:

Noot: om kosten voor gegevensgebruik te voorkomen wordt het aanbevolen om updates via wifi te downloaden.

1. Open de app Instellingen door op het pictogram Settings App (small) te tikken.
  2. Tik op de knop Apparaatgegevens.
  3. Tik op de knop Nu controleren.
  4. Er zal een melding in de meldingenbalk verschijnen als er een update beschikbaar is.
  5. Veeg de meldingenbalk omlaag om het hulpprogrammavak te openen en de updates te installeren.

Heeft dit uw probleem verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u!