Glem-knappen - rask sletting av din søkehistorikk på Firefox

Vennligst oppdater din versjon av Firefox for å ta nytte av de siste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

Firefox gir deg ytterligere kontroll over ditt personvern. Den nye versjonen av Firefox kommer med en "glem" knapp, som sletter søkehistorikk fra en valgt tidsramme uten å påvirke resten din informasjon.

Slik gjør du det med bare noen få klikk:

1. Først, legg til Glem knappen til verktøylinjen. Du trenger bare å gjøre dette én gang!
    • Klikk på meny knappen Bildet "new fx menu" finnes ikke..
    • Klikk på Tilpass Win 35.0.1 på bunnen av meny boksen.
    • Dra glem-knappen forget button gray fra Flere verktøy og funksjoner boksen til verktøylinjen din, klikk så Avslutt tilpasning.
  2. Når du er klar for å fjerne den nylige søkehistorikken, trykk på Glem-knappen forget button gray på verktøylinjen din.
  3. Velg tidsrammen du ønsker at den skal glemme (fem minutter, to timer eller 24 timer) og trykk på den røde Glem! knappen. Viktig: Når du har trykket på denne knappen, er den valgte informasjonen permanent borte og kan ikke gjenopprettes.
    Bildet "Glem-menyen" finnes ikke.
  4. Firefox vil da fjerne historikk og infokapsler fra den valgte tidsrammen, lukke de åpne fanene og starte opp med et helt nytt vindu.
Firefox har en annen personvern funksjon som lar deg fjerne enda mer av din informasjon, inkludert passord og fane-innstillingene.