Firefox voor iOS laadt webpagina’s niet

Als een website niet laadt, zelfs nadat u uw internetverbinding hebt gecontroleerd, dan zijn dit enkele zaken die u kunt proberen:

De gehele pagina laadt niet

• Laad de webpagina opnieuw: soms wordt het laden onderbroken vanwege verbindingsproblemen.
  • Sluit het huidige tabblad en open dezelfde pagina in een nieuw tabblad.

Delen van de pagina ontbreken of werken niet

• Bekijk de desktopversie: sommige websites zijn niet gebouwd om perfect te werken op mobiel. U kunt de desktopversie van de website bekijken door de stappen in Viewing Desktop Sites on Firefox for iOS te volgen.
  • Schakel om naar de Standaardmodus: de Strenge beschermingsmodus tegen volgen zou volgelementen kunnen blokkeren, waardoor de website niet goed werkt. Omschakelen naar de Standaardmodus zorgt er vaak voor dat deze elementen weer kunnen worden getoond.
Websiteprobleem melden: als geen van deze opties werkt, meld het probleem dan aan ons, zodat we Firefox verder kunnen verbeteren. (Zie Websiteproblemen melden in Firefox voor iOS).