Websiteproblemen melden in Firefox voor iOS

U kunt websiteproblemen rechtstreeks vanuit uw browser melden als u denkt dat een website down is of niet goed werkt. U dient de volgende stappen te volgen:

1. Tik op de menuknop Pagina-acties (drie puntjes) rechts van de adresbalk.
    menu ios 33
  2. Tik op Websiteprobleem melden.
    report site issue ios 33

U wordt naar een andere website gebracht, waar enkele gegevens van de website die u meldt automatisch voor u worden ingevuld. U wordt gevraagd nog enige andere gegevens in te vullen:

• Webadres: deze sectie wordt automatisch voor u ingevuld.
  • Probleem: selecteer de optie die het beste uw probleem beschrijft.
  • Details: op dit scherm geeft u de versie van iOS die u gebruikte toen u tegen het probleem opliep op.
  • Testen: geef aan of u de website die u meldt in een andere browser hebt getest, of alleen in Firefox.
  • Schermafdruk: optioneel kunt u een schermafdruk samen met uw melding indienen.
  • Melding verzenden: kies of u de website anoniem wilt melden.