Een aanmelding met de Firefox-wachtwoordenbeheerder bewerken of verwijderen

Met het in Firefox ingebouwde wachtwoordenbeheer kunt u uw wachtwoorden snel en veilig benaderen en beheren. Als u een webpagina bezoekt en op het aanmeldveld klikt, dan suggereert Firefox uw opgeslagen aanmeldingen voor die pagina.

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden. De pagina about:logins wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Ga naar de aanmelding die u wilt bewerken of verwijderen (gebruik het zoekveld of scroll door de lijst aan de linkerzijde).
    Fx96aboutloginsabout:passwords page simplified screenshot
    • Klik op Edit password option om uw aanmeldgegevens te wijzigen.
    • Klik om aanmeldgegevens uit Firefox te verwijderen op Remove password option.
  1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden. De pagina about:logins wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Ga naar de aanmelding die u wilt bewerken of verwijderen (gebruik het zoekveld of scroll links door de lijst).
    Fx122AboutLogins
    • Klik op Edit password option om uw aanmeldgegevens te bewerken.
    • Klik op Remove password option om uw aanmeldgegevens uit Firefox te verwijderen.