Lisäosien poistaminen käytöstä tai niiden poistaminen kokonaan

Laajennukset, teemat, ja liitännäiset ovat eri tyyppisiä Firefoxin lisäosia. Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka ne poistetaan käytöstä tai poistetaan kokonaan Firefoxista.

Laajennusten, teemojen ja liitännäisten poistaminen käytöstä

Lisäosan poistaminen käytöstä estää lisäosan toimimisen, mutta ei poista sitä kokonaan Firefoxista:

1. Napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta seuraavaksi Fx57Addons-icon Lisäosat ja valitse Laajennukset, Ulkonäkö tai Liitännäiset.
  2. Valitse lisäosa, jonka haluat poistaa käytöstä.
  3. Napsauta lisäosan Poista käytöstä -painiketta.
  4. Napsauta Käynnistä uudelleen jos Firefox pyytää sitä. Välilehdet tallennetaan ja avataan uudelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Lisäosa otetaan uudelleen käyttöön etsimällä se lisäosien luettelosta ja napsauttamalla painiketta Ota käyttöön ja käynnistämällä Firefox tarvittaessa uudelleen.

Laajennusten ja teemojen poistaminen käytöstä

Laajennuksen tai teeman poistaminen käytöstä estää sen toiminnan, mutta ei poista sitä kokonaan Firefoxista:

1. Napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta seuraavaksi Fx57Addons-icon Lisäosat ja valitse Laajennukset tai Ulkonäkö.
  2. Valitse lisäosa, jonka haluat poistaa käytöstä..
  3. Napsauta lisäosan Poista käytöstä -painiketta.
  4. Napsauta Käynnistä uudelleen jos Firefox pyytää sitä. Välilehdet tallennetaan ja avataan uudelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Lisäosa otetaan uudelleen käyttöön etsimällä se lisäosien luettelosta ja napsauttamalla painiketta Ota käyttöön ja käynnistämällä Firefox tarvittaessa uudelleen.

Liitännäisten poistaminen käytöstä

Liitännäisten poistaminen käytöstä estää sen toiminnan, mutta ei poista sitä kokonaan Firefoxista:

1. Napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta seuraavaksi Fx57Addons-icon Lisäosat ja valitse Liitännäiset.
  2. Valitse liitännäinen, jonka haluat poistaa käytöstä.
  3. Valitse liitännäisen oikeassa laidassa olevasta alasvetovalikosta vaihtoehto Älä käynnistä koskaan.

Liitännäinen otetaan uudelleen käyttöön etsimällä se liitännäisten luettelosta ja valitsemalla alasvetovalikosta Käynnistä aina.

Laajennusten ja teemojen poistaminen kokonaan

1. Napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta seuraavaksi Fx57Addons-icon Lisäosat ja valitse Laajennukset tai Ulkonäkö.
  2. Valitse lisäosa, jonka haluat poistaa kokonaan.
  3. Napsauta lisäosan Poista-painiketta.
  4. Napsauta Käynnistä uudelleen jos Firefox pyytää sitä. Välilehdet tallennetaan ja avataan uudelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Liitännäisten poistaminen kokonaan

Useimmilla liitännäisillä on omat asennuksen poisto-ohjelmansa. Apua jonkin tietyn liitännäisen poistamiseen saat aloittamalla liitännäisten artikkelien luettelosta ja etsimällä artikkelin, joka käsittelee poistettavaa liitännäistäsi.

Ongelmanratkaisuja