De buffer wissen zonder uw navigatiegeschiedenis te wissen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Vanaf 30 juni 2021 ondersteunt Mozilla Firefox Lite niet meer. Deze toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer. Bezoek voor meer informatie Einde ondersteuning voor Firefox Lite. Download Firefox Android of Firefox Focus voor een snelle, persoonlijke en veilige surfervaring.

In Firefox Lite kunt u de buffer (cache) wissen om ruimte op uw telefoon vrij te maken zonder uw navigatiegeschiedenis, formuliergeschiedenis of aanmeldingssessies kwijt te raken. Hier zijn maar enkele tikken voor nodig.

1. Tik op de menuknop (drie stippen) aan de onderkant van het scherm.
  2. Tik op de knop Buffer wissen.
    FirefoxLiteClearCache

Er verschijnt een melding om u te laten weten hoeveel ruimte er is vrijgemaakt.