Favicons worden niet weergegeven

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Favicons zijn de pictogrammen die een bepaalde website vertegenwoordigen. Als een website geen favicon bevat, toont deze een standaard websitepictogram. Deze verschijnen in de locatiebalk, bladwijzerwerkbalk, het venster Bibliotheek en het menu Bladwijzers. Dit artikel beschrijft mogelijke oplossingen voor favicons die niet worden weergegeven.

Favicons verschijnen niet na importeren

Na het importeren dient een bladwijzer eenmaal te worden gebruikt voordat de favicon kan worden getoond. Klik op de bladwijzer en laat de pagina laden. Na enkele seconden zou de favicon moeten verschijnen.

Favicons verschijnen niet in de bladwijzerwerkbalk

Het standaard Firefox-thema toont geen favicons in de bladwijzerwerkbalk. U moet een ander thema gebruiken dat favicons ondersteunt. Thema’s kunt u vinden op http://addons.mozilla.org/firefox/themes. Als u bij voorkeur het standaardthema gebruikt, probeer dan het Mac bookmark toolbar favicons-script.

Verifiëren of de website een favicon bevat

Verzeker u ervan dat de website een favicon bevat.

1. Navigeer naar de website.
  2. Klik nadat de pagina is geladen op het menu Extra, gevolgd door Pagina-info. Het venster Pagina-info wordt geopend.

De afbeelding ‘tools_page’ bestaat niet.
  3. Selecteer het paneel Media.
  4. Zoek naar de favicon. Het Type zou Pictogram moeten zijn.

De afbeelding ‘page’ bestaat niet.

Geschiedenis onthouden

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. .
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Verzeker u ervan dat Firefox zal: niet is ingesteld op Nooit geschiedenis onthouden.

De bladwijzer verwijderen en opnieuw toevoegen

Als laatste redmiddel kunt u de bladwijzer verwijderen en deze vervolgens weer toevoegen. Lees het artikel Bladwijzers in Firefox voor instructies over het toevoegen en verwijderen van bladwijzers.