Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Yazdırma sayfası otomatik zoom yapıyor

  • 1 απάντηση
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 7 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από Selim

more options

Firefox ile yazırmak istediğim sayfada, yazdırma penceresini açıyorum. Burada bir ayar değişikliği yaptığım zaman önizleme bölümü sayfaya yaklaşıyor, her değişiklikte daha çok yaklaşıyor ve yazdırma işlemi başlatıldığında ne görünüyorsa onu yazdırıyor.

Mesela 4 sayfalı bir belgenin sadece 3. sayfasını yazdırmak istediğimde yaklaşıyor. Sayfayı yan çevir deyince yaklaşıyor.

Farklı bilgisayarlarda, farklı firefox sürümleriyle deneme yaptım aynı şey oldu. "Menü > Yardım > Sorun Giderme Bilgileri" sayfasından yazıcı ayarlarını sıfırladım, sonuç değişmedi.

Ekteki resimde sadece sayfayı yan çevir düğmesine bastım.

Firefox ile yazırmak istediğim sayfada, yazdırma penceresini açıyorum. Burada bir ayar değişikliği yaptığım zaman önizleme bölümü sayfaya yaklaşıyor, her değişiklikte daha çok yaklaşıyor ve yazdırma işlemi başlatıldığında ne görünüyorsa onu yazdırıyor. Mesela 4 sayfalı bir belgenin sadece 3. sayfasını yazdırmak istediğimde yaklaşıyor. Sayfayı yan çevir deyince yaklaşıyor. Farklı bilgisayarlarda, farklı firefox sürümleriyle deneme yaptım aynı şey oldu. "Menü > Yardım > Sorun Giderme Bilgileri" sayfasından yazıcı ayarlarını sıfırladım, sonuç değişmedi. Ekteki resimde sadece sayfayı yan çevir düğmesine bastım.
Συνημμένα στιγμιότυπα

Όλες οι απαντήσεις (1)

more options

Yaptığım denemede bu sorunla karşılaşmadım. Sorunu tek bir sitede mi yaşıyorsunuz yoksa tüm sitelerde aynı mı? Menü > Yardım > Sorun giderme modu'nu seçerek Firefox'u yeniden başlattığınızda bir değişiklik oluyor mu?

Χρήσιμο;

Υποβολή ερώτησης

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις. Ξεκινήστε μια νέα ερώτηση εάν δεν διαθέτετε ακόμα λογαριασμό.