Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Gmail browser mail timeout or disconnect

  • 1 απάντηση
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 8 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από cor-el

more options

Recently got a new computer. Log in to gmail and after about 5 to 10 minutes of being in gmail I get an error message saying the connection failed and it must reconnect. Its not a internet issue. I can still go other places in a browser or have access to anything on the network. It is only Gmail. This didn't happen before on my old computer. I have reinstalled Firefox, gutted and reinstalled Firefox, tried it with a new profile. Tried it with the profile from my old computer. I cannot get it to stop. I found a setting online for HTTP time out for Firefox. I did increase that time out to 10 minutes but that did not seem to resolve the issue. It isn't a network connectivity issue from what I can tell as I don't lose internet or have any issue access other resources both locally or on the internet.

Recently got a new computer. Log in to gmail and after about 5 to 10 minutes of being in gmail I get an error message saying the connection failed and it must reconnect. Its not a internet issue. I can still go other places in a browser or have access to anything on the network. It is only Gmail. This didn't happen before on my old computer. I have reinstalled Firefox, gutted and reinstalled Firefox, tried it with a new profile. Tried it with the profile from my old computer. I cannot get it to stop. I found a setting online for HTTP time out for Firefox. I did increase that time out to 10 minutes but that did not seem to resolve the issue. It isn't a network connectivity issue from what I can tell as I don't lose internet or have any issue access other resources both locally or on the internet.
Συνημμένα στιγμιότυπα

Όλες οι απαντήσεις (1)

more options

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps.

See also:

Χρήσιμο;

Υποβολή ερώτησης

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να απαντήσετε στις δημοσιεύσεις. Παρακαλούμε ξεκινήστε μια νέα ερώτηση, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό.