Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

V nejnovější verzi nelze přiřadit certifikát - vyřešeno

  • 1 ŋuɖoɖo
  • 2 masɔmasɔ sia le wosi
  • 1 view
  • Nuɖoɖo mlɔetɔ Ansam

more options

Dobrý den,

v nejnovější verzi nelze přiřadit certifikát pro el. podpis. Thunderbird hází hlášku: " Správce certifikátů nedokázal najít správný certifikát, který by se použil pro elektronický podpis dané zprávy s adresou "

Certifikáty jsou řádně naimportovány. Naposledy to šlo ve verzi 3x. V nastavení se certifikát držel i po aktualizaci verze, ale nový certifikát již nejde přidat... . Co s tím?? Děkuji,

EDIT: Tak už nic, stačilo když jsem se zamyslet a je vyřešeno... Ale mohlo by to tam být popsáno... .

Dobrý den, v nejnovější verzi nelze přiřadit certifikát pro el. podpis. Thunderbird hází hlášku: " Správce certifikátů nedokázal najít správný certifikát, který by se použil pro elektronický podpis dané zprávy s adresou " Certifikáty jsou řádně naimportovány. Naposledy to šlo ve verzi 3x. V nastavení se certifikát držel i po aktualizaci verze, ale nový certifikát již nejde přidat... . Co s tím?? Děkuji, EDIT: Tak už nic, stačilo když jsem se zamyslet a je vyřešeno... Ale mohlo by to tam být popsáno... .

falen trɔe

All Replies (1)

more options

Bolo by dobré napísať to tvoje riešenie aj do tohoto príspevku.