Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Learn More

PC/WIN7 - I access my bank and get a login screen from them... when I enter my name and password I get a "FILE NOT FOUND" ,,, but acesses just fine on my android phone... maybe a problem in site permissions ??

  • Žedne wótegrona
  • 0 ma toś ten problem
  • 14 naglědow
more options

PC/WIN7 - I access my bank and get a login screen from them... when I enter my name and password I get a "FILE NOT FOUND" ... but it accesses just fine on my android phone or on my other laptop running WIN10... maybe a problem in firefox site permissions ?? Used to work up until about 4 mos ago....

PC/WIN7 - I access my bank and get a login screen from them... when I enter my name and password I get a "FILE NOT FOUND" ... but it accesses just fine on my android phone or on my other laptop running WIN10... maybe a problem in firefox site permissions ?? Used to work up until about 4 mos ago....

Musyśo se pla swójogo konta pśizjawiś, aby na pśinoski wótegronił. Pšosym stajśo pšašanje, jolic hyšći njamaśo wužywaŕske konto.