Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Videó megnyitási lejátszási probléma!

more options

Üdvözletem, szép napot! Vettem egy asztali számítógépet és a Windows 10 Pro N operációs rendszer lett feltelepítve rá. A böngészőben a videókat nem lejátssza a Firefox, hanem felugrik a kis letöltés segítő ablak, hogy ... megnyitja vagy letölti a "pl. .mp4" videót. Csak szeretném megnézni!!! Az előző gépem is működik és azon Windows 8.1 Pro fut. Ott a videó automatikusan megnyílik, lejátszódik! Akár ugyan abban az ablakban, akár új ablakban, de fut. A Windows 10-en miért nem? Mind a kettő gépen azonos, a legfrissebb Firefox böngésző van 96.0.1 (64bites). A Win 10-en az "imdb"-n nem támogatott a videó, a win 8.1-en simán fut! Van valami ami hiányzik a win 10-ről? Codec pack telepítve... Windows Player a választható funkciókból telepítve. Köszönöm a segítséget! Tisztelettel D.Endre.

Üdvözletem, szép napot! Vettem egy asztali számítógépet és a Windows 10 Pro N operációs rendszer lett feltelepítve rá. A böngészőben a videókat nem lejátssza a Firefox, hanem felugrik a kis letöltés segítő ablak, hogy ... megnyitja vagy letölti a "pl. .mp4" videót. '''Csak szeretném megnézni!!!''' Az előző gépem is működik és azon Windows 8.1 Pro fut. Ott a videó automatikusan megnyílik, lejátszódik! Akár ugyan abban az ablakban, akár új ablakban, de fut. A Windows 10-en miért nem? Mind a kettő gépen azonos, a legfrissebb Firefox böngésző van 96.0.1 (64bites). A Win 10-en az "imdb"-n nem támogatott a videó, a win 8.1-en simán fut! Van valami ami hiányzik a win 10-ről? Codec pack telepítve... Windows Player a választható funkciókból telepítve. Köszönöm a segítséget! Tisztelettel D.Endre.
Angefügte Screenshots

Geändert am von endre.domi.mobile

Alle Antworten (3)

more options

Kedves Endre!

Jó hogy írod, hogy N-es Windowsod van, abból pont azok a médiakodekek hiányoznak, amelyek a videólejátszáshoz is kellenek. Ez külön telepíthető: https://www.microsoft.com/hu-HU/download/details.aspx?id=48231

Üdv, Balázs

more options

Szia Balázs!

Köszönöm szépen a fáradozásodat, de sajnos nem sikerült! Telepítettem a x64 bitest... újra indítottam a gépet, de változatlan. Azután próbaképpen telepítettem a kisebb mellékelt fájlt is... hátha... Szintén újra indítottam, de ismét semmi különbség...

De köszönöm a kínált lehetőséget...

Üdv, Endre

more options