Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Display video (& graphics) with random "image noises" after upgrade to Firefox 89.0

  • 3 Antworten
  • 2 haben dieses Problem
  • 56 Aufrufe
  • Letzte Antwort von pleiades-1997

more options

Platform: Raspberry Pi 4, Ubuntu MATE 20.04.2 (Linux 5.4.0-1036-raspi) , Firefox 89.0+build2-0ubuntu0.20.04.2

When displaying video (e.g. youtube) and graphics, the output show "image noises".

I have taken an snapshot and attached an screendump.

The areas enclosed by Thick Black Pencil shows the symtom.

1. Previous version of Firefox ( 75.0+build3-0ubuntu1 ) did not have the problem.

2. Other browser (e.g. Chromium) displaying the same video does not have the problem, so it seems it is Firefox related.

3. In a certain extend, this also affect outside video frames within Firefox evem in Settings page, see second attachment.

Please kindly shine some light.

Angefügte Screenshots

Geändert am von pleiades-1997

Ausgewählte Lösung

pixie1 said

but am now having the same problem in 89.0.2. I can't remember how I got it to go away last time!

Read https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/firefox/+bug/1930982 for solution

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (3)

more options

Just an update:

Problem disappear after downgrade to Firefox 75.0 build 3 using apt-get install firefox=75.0+build3-0ubuntu1.

So this is an issue with 89.0.

Hilfreich?

more options

I came here through a link you made on someone else's thread who runs Windows with AMD, where you'd mentioned it's a problem with Firefox version 89.0. I also run Windows with AMD had the same problem in version 89.0, but am now having the same problem in 89.0.2. I can't remember how I got it to go away last time!

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

pixie1 said

but am now having the same problem in 89.0.2. I can't remember how I got it to go away last time!

Read https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/firefox/+bug/1930982 for solution

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.