X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

Why do my tabs no longer have any site info!

Veröffentlicht

My tabs no longer show site info with the exception of the current(open) tab! Suggestions for getting this functionality back?

My tabs no longer show site info with the exception of the current(open) tab! Suggestions for getting this functionality back?
Zitieren

Mehr Details zum System

Installierte Plugins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Weitere Informationen

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17341 Lösungen 156761 Antworten
Veröffentlicht

Can you attach a screenshot?

Can you attach a screenshot? *https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-create-screenshot-my-problem *use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren

Fragesteller

Thanks for the timely reply! You should be able to see that the only tab with info is the active tab. To be clear, I am on my laptop.

Thanks for the timely reply! You should be able to see that the only tab with info is the active tab. To be clear, I am on my laptop.
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17341 Lösungen 156761 Antworten
Veröffentlicht

Hmm. It looks that you have white or transparent text on the Tab bar possibly related to the white text and black background of the menu bar.

Hmm. It looks that you have white or transparent text on the Tab bar possibly related to the white text and black background of the menu bar.
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren

Fragesteller

I figured it out after a bit of fiddling with the Customize options. It seems I inadvertently changed my theme from Litefox to Default. The Default theme option was obviously the problem. It begs the question - "What possible rationale is there for such a poorly conceived option?" Regardless, I'm back to normal, thank you!

I figured it out after a bit of fiddling with the Customize options. It seems I inadvertently changed my theme from Litefox to Default. The Default theme option was obviously the problem. It begs the question - "What possible rationale is there for such a poorly conceived option?" Regardless, I'm back to normal, thank you!
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.