Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

"Yhteys ei ole luotettu" ilmoitus estää minua menemästä luotetuille sivustoille

  • 1 Antwort
  • 2 haben dieses Problem
  • 4 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Ottaapikkasen

more options

Ilmoitus lukee alla. Olen päivittänyt selaimen, asentanut sen uudelleen, olen poistanut ylimääräiset lisäosat ja päivittänyt jäljelle jääneet, olen nollannut Firefoxin ja skannannut sen kahdella eri pöpöntorjuntaohjelmalla, eikä siltikään mene. Yritin tehdä Facebookista poikkeussivustoa, jolle saisi mennä, mutta se taitaa nyt vain hyväksyä "Kirjaudu sisään" sivun. Aina en pääse Youtubeenkaan, mutta sinne pystyn sentään keplottelemaan jotain toista kautta. Sen sijaan kaikki epämääräisemmät sivustot toimivat oikein hyvin.

Addblock oli aiemmin käytössä, nyt nollauksen jälkeen ei ole, eikä siltikään toimi.


"Yhteys ei ole suojattu

Firefox yritti muodostaa suojatun yhteyden sivustoon www.google.com, mutta yhteyden turvallisuutta ei pystytä varmistamaan.

Yleensä muodostettaessa suojattua yhteyttä, sivustot lähettävät varmennetut identiteettitietonsa, jotta voimme olla varmoja, että tietoja siirretään oikean paikan kanssa. Tämän sivuston identiteettiä ei kuitenkaan voida varmentaa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet aikaisemmin saanut ongelmitta muodostettua suojatun yhteyden tähän sivustoon, tämä virhe voi olla merkkinä siitä, että jokin taho yrittää vilpillisesti tekeytyä täksi sivustoksi, jolloin sinun ei pitäisi jatkaa sivustolle.

Tämä sivusto on HTTP-yhteyskäytännön tiukan tiedonsiirtosuojan (HSTS) kautta rajannut, että Firefoxin täytyy muodostaa sivustoon vain suojattuja yhteyksiä. Tämän takia tälle varmenteelle ei voi lisätä poikkeusta.

Sivuston www.google.com tietoturvavarmenne ei ole kelvollinen.

Varmenteeseen ei luoteta, koska sen myöntäjän varmenne on tuntematon. Palvelin ei mahdollisesti lähetä kaikkia asianmukaisia välivaiheen varmenteita. Voi olla, että täytyy tuoda uusi juurivarmenne.

(Virhekoodi: sec_error_unknown_issuer)"

Ilmoitus lukee alla. Olen päivittänyt selaimen, asentanut sen uudelleen, olen poistanut ylimääräiset lisäosat ja päivittänyt jäljelle jääneet, olen nollannut Firefoxin ja skannannut sen kahdella eri pöpöntorjuntaohjelmalla, eikä siltikään mene. Yritin tehdä Facebookista poikkeussivustoa, jolle saisi mennä, mutta se taitaa nyt vain hyväksyä "Kirjaudu sisään" sivun. Aina en pääse Youtubeenkaan, mutta sinne pystyn sentään keplottelemaan jotain toista kautta. Sen sijaan kaikki epämääräisemmät sivustot toimivat oikein hyvin. Addblock oli aiemmin käytössä, nyt nollauksen jälkeen ei ole, eikä siltikään toimi. "Yhteys ei ole suojattu Firefox yritti muodostaa suojatun yhteyden sivustoon www.google.com, mutta yhteyden turvallisuutta ei pystytä varmistamaan. Yleensä muodostettaessa suojattua yhteyttä, sivustot lähettävät varmennetut identiteettitietonsa, jotta voimme olla varmoja, että tietoja siirretään oikean paikan kanssa. Tämän sivuston identiteettiä ei kuitenkaan voida varmentaa. Mitä minun pitäisi tehdä? Jos olet aikaisemmin saanut ongelmitta muodostettua suojatun yhteyden tähän sivustoon, tämä virhe voi olla merkkinä siitä, että jokin taho yrittää vilpillisesti tekeytyä täksi sivustoksi, jolloin sinun ei pitäisi jatkaa sivustolle. Tämä sivusto on HTTP-yhteyskäytännön tiukan tiedonsiirtosuojan (HSTS) kautta rajannut, että Firefoxin täytyy muodostaa sivustoon vain suojattuja yhteyksiä. Tämän takia tälle varmenteelle ei voi lisätä poikkeusta. Sivuston www.google.com tietoturvavarmenne ei ole kelvollinen. Varmenteeseen ei luoteta, koska sen myöntäjän varmenne on tuntematon. Palvelin ei mahdollisesti lähetä kaikkia asianmukaisia välivaiheen varmenteita. Voi olla, että täytyy tuoda uusi juurivarmenne. (Virhekoodi: sec_error_unknown_issuer)"

Alle Antworten (1)

more options

Nyt saatana joku voisi tehdä tuolle ongelmalle jotain tai vaihdan Exploreriin tai Chromepaskaan.