Cached Web Content Not Clearing

Win 7 Home Premium Firefox Version 101.0.1 'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.' When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does n… (læs mere)

Win 7 Home Premium Firefox Version 101.0.1

'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.'

When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does not zero out. (It used to clear completely).

The browser webpage has been refreshed, the browser closed and reopened, and the computer restarted but the cache does not reset.

This issue started on the morning (Pacific time) of June 26-Is this a known glitch or am I missing a detail?

Stillet af Buddy2014 for for 1 måned siden

Seneste svar af Buddy2014 for 3 uger siden

Connection not secure message

I have this problem. It just showed up after installing a brand new ARRIS modem exactly like the one I had. "Your connection is not secure" error when trying to log in to… (læs mere)

I have this problem. It just showed up after installing a brand new ARRIS modem exactly like the one I had. "Your connection is not secure" error when trying to log in to my modem's login page at the local address. There are several fixes that I saw, none seem to help. Tried the SSL refresh and it screwed up the browser. Now I get to figure out how I had it set up before the "refresh". Like I said this just started in Firefox and it prevents me from accessing the modem console period. If I use Edge it does not block me. (yuk) It does show a "Not Secure" message in the address bar but it will allow me to access my Modem. Why cant we get a fix for this. Its a local web address not on the internet. Should be a way to add to a allow local address list and ignore certificates or whatever else is causing it to block access.....

Email me when someone answers the thread seems to be broken on this page. I would like a email please so I can find a response.

[email removed from public]

Thanks! Roger

Stillet af bowtieperformance for 3 uger siden

Seneste svar af bowtieperformance for 5 dage siden

Firefox randomly speak, and/or opens pages, in French (I speak English).

Hi, I am signed into a Firefox account. I have used this account on at least three different computers. I have downloaded the application anew at least a dozen times. Fir… (læs mere)

Hi,

I am signed into a Firefox account. I have used this account on at least three different computers. I have downloaded the application anew at least a dozen times.

Firefox randomly, from where I sit, opens things in French rather than English. How can I keep it in English unless otherwise specified (I occasionally want German or Japanese)?

Thank you.

best, Sea

Stillet af Sea for for 2 måneder siden

Seneste svar af Sea for 1 dag siden

Firefox uses too much memory because the Windows Task manager shows me that I'm using 28 tabs even though I am only using 15

This problem is causing my whole PC to stutter and LAG whenever I want to play games here is a screenshots of the task manager I tried to close it one by one by "end task… (læs mere)

This problem is causing my whole PC to stutter and LAG whenever I want to play games

here is a screenshots of the task manager

I tried to close it one by one by "end task" option but still, every time I open Firefox again these tabs or whatever they are are back and using memory more than any browser

Stillet af s.l.o.o.o.m_92 for 3 uger siden

Seneste svar af s.l.o.o.o.m_92 for 5 dage siden

Opening Office.com in Multi Account Containers

I'm not sure what I did when using Multi Account Containers (Must have clicked "yes" to always open in a specific container when accessing Microsoft, www.office.com. I … (læs mere)

I'm not sure what I did when using Multi Account Containers (Must have clicked "yes" to always open in a specific container when accessing Microsoft, www.office.com. I enter user name and password and Firefox containers prompts me to Always open in container and I click no. It's like I'm stuck in an endless loop, each time I enter user name, password and two-factor a new tab opens and I have to do it all over again (Never getting into office.com). However, when using private windows I am able to get in. Can I turn off, "Always open in X container"? Thank you.

Stillet af eskaygee33 for 1 uge siden

Seneste svar af eskaygee33 for 2 dage siden

link fails

I am trying to check in-store stock of an item on a website. When I click to check stock it opens another page but the only thing on the page is the browser frame with t… (læs mere)

I am trying to check in-store stock of an item on a website. When I click to check stock it opens another page but the only thing on the page is the browser frame with the word "safe" in the upper left corner. The links work on all my other browsers. I have used troubleshooting mode and refreshed Firefox but it continues to happen.

Stillet af cavedweller29 for 4 dage siden

Seneste svar af cavedweller29 for 1 dag siden

Firefox using all my RAM & CPU

Why, with not very many active open windows, and just after opening, is FF using 175% of my CPU, not counting all the separate listings in my Activity Monitor. Plus it's … (læs mere)

Why, with not very many active open windows, and just after opening, is FF using 175% of my CPU, not counting all the separate listings in my Activity Monitor. Plus it's using nearly all 16 GBs of my RAM. With every new update, I pray it will mean the browser will just work, and not use up all my computer's resources, but it just never does. Pretty soon, more & more of us will just give up on this browser, which used to work better, years ago, and has only gone downhill since.

Stillet af StevenCee for for 5 måneder siden

Seneste svar af StevenCee for 5 dage siden

Light theme but dark menus/pulldowns FF 100.0.2

For the last several FF versions, although I choose a light theme, the pull downs/menus always wind up dark with white text. It also shows up when I am editing options in… (læs mere)

For the last several FF versions, although I choose a light theme, the pull downs/menus always wind up dark with white text. It also shows up when I am editing options in FF itself. How do I stop this? I want a light background with black/dark text.

Stillet af submarinerr for for 2 måneder siden

Seneste svar af submarinerr for 20 timer siden

Login to cibconline.cibc.com

I've been using Firefox for 25+ years, always keeping it up to date. I've been a customer of CIBC Bank for 20+ years and using their online website since its beginning. L… (læs mere)

I've been using Firefox for 25+ years, always keeping it up to date. I've been a customer of CIBC Bank for 20+ years and using their online website since its beginning. Last week I've been unable to login to my accounts without going thru an inconvenient and time-consuming telephone code procedure every time. Previously, this procedure had been in place only occasionally as a secondary method of identification.

CIBC advised changing my anti-tracking and cookie settings. After trying all the alternatives, there was no change. Checked out Edge browser, and it was the same. Checked out Firefox and Edge on a second computer and it was the same. Installed the Chrome browser, and it works fine!

No problems accessing any other website. Anyone ever experienced this? Any suggestions?

Stillet af BrianM for 1 uge siden

Seneste svar af BrianM for 6 dage siden

snap firefox packages for Ubuntu Core 22.

1. How to install and run Firefox browser in ubuntu Core 22? As My experiment Firefox has the snap package. But it has the dependency its works in Ubuntu 22 Desktop Edit… (læs mere)

1. How to install and run Firefox browser in ubuntu Core 22? As My experiment Firefox has the snap package. But it has the dependency its works in Ubuntu 22 Desktop Edition.

I need the support/guidance to install and run Firefox in Ubuntu Core 22.

Stillet af CheAnandKri for 1 uge siden

Seneste svar af CheAnandKri for 4 dage siden

Content Encoding Error

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Ed… (læs mere)

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Edge, Safari) using a PC or Mac. The website is: https://radiotapes.com/

Please advise what I need to do. Thank you! Tom Gavaras ([email-removed])

Stillet af tgavaras for 2 dage siden

Seneste svar af tgavaras for 23 timer siden

Google Searches in Firefox Repeating Itself

There is this weird bug(?) that popped up like within a day or so. When searching for some terms with Google in Firefox, the search result would repeat itself. For exampl… (læs mere)

There is this weird bug(?) that popped up like within a day or so. When searching for some terms with Google in Firefox, the search result would repeat itself. For example, searching for terms like "ab", "abc", or "hgi" would result in two searches, but not "def". So let's say if I search for "ab" twice, I would get 4 search histories of "ab".

One curious thing I noticed is that if I already have a non-blank tab opened before the search, going back to it and then going forward to any search that would repeat itself would prompt it to produce two search histories again. The problem to this is that if there were other searches further up the tab's histories (I usually search for multiple things within the same tab), they would essentially be lost (I turned off search and form history) when the search repeated itself, since it would act like I made a new search of the same term.

I have updated the Firefox browser to the latest stable version 103.0.1, and the problem persists. I tried to replicate this on Chrome to no avail. It's irking me to no end, so any help is much appreciated.

Stillet af urishino for 1 uge siden

Seneste svar af urishino for 6 dage siden

Weird double menu when pasting to toolbar search item

I will post an image to show what is happening when I use the paste in the toolbar search item. I did a retore to defaults and it fixed the issue until the next day after… (læs mere)

I will post an image to show what is happening when I use the paste in the toolbar search item. I did a retore to defaults and it fixed the issue until the next day after a reboot of the pc and it is back. Anybody else see this behavior and know how to fix it? Thanks, Dave

p.s. I wrote up a larger version of this and tried to share data which didn't work automatically and wiped out my story. :(

Stillet af schemer for 2 dage siden

Seneste svar af schemer for 1 dag siden

email problems

my BT email account used to work fine now I get the email list page up click to open an email which works fine but then when I click a link on the email instead of the li… (læs mere)

my BT email account used to work fine now I get the email list page up click to open an email which works fine but then when I click a link on the email instead of the link opening on a new tab it opens on the email page which means I have to keep pressing the back button before i used to just close the new open tab

Stillet af x19dave for 2 dage siden

Seneste svar af x19dave for 6 timer siden

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (læs mere)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Stillet af EternalStudent for 6 dage siden

Seneste svar af EternalStudent for 4 dage siden

Can't download - nothing happening....

When using a download link (everywhere) nothing is happening. No errors no 'nothing' I was working before: 103.0.1 (64-bit) Download is working in chrome and other browse… (læs mere)

When using a download link (everywhere) nothing is happening. No errors no 'nothing'

I was working before: 103.0.1 (64-bit)

Download is working in chrome and other browsers.

Any idea where to look ?

Best

Jan

Stillet af jan187 for 3 dage siden

Seneste svar af jan187 for 2 dage siden

Google no longer displaying properly with Firefox 103.0.1

I am on a 2018 Intel Mac Mini running macOS Catalina 10.15.7. After updating to 103, Firefox no longer shows any content on Google related pages (search, Gmail, etc.). Th… (læs mere)

I am on a 2018 Intel Mac Mini running macOS Catalina 10.15.7. After updating to 103, Firefox no longer shows any content on Google related pages (search, Gmail, etc.). The pages load but no text is visible, only images.

I've tried everything from clearing all caches and browsing history, to going into about:config and changing the sandbox settings. Not sure what else to do as I've been primarily using Firefox for years but these issues have only surfaced after the last couple of updates.

Stillet af rna_ink for 5 dage siden

Seneste svar af rna_ink for 4 dage siden