Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak odstraním otravné vyskakovací okno při KAŽDÉM startu Firefox, že mohu používat "Modernizovaná oznámení"?

  • 1 svar
  • 2 har dette problem
  • 2 visninger
  • Seneste svar af Ansam

more options

Základ je popsán v otázce, takže sem jen přidám, že všude na webu jsou jen návody jak ze zbavit web notifikací, ale už těch samotných z webů - toto já neřeším. Štve mne (slušně řečeno), že nikde nemohu najít jak odstranit to po..... okno, které při KAŽDÉM startu Firefox hlásí, že mohu "používat modernizovaná oznámení" - viz přiložený obrázek. Toto okno (okénko) mne už dost slušně otravuje a vytáčí. Nejsem stupidní američan (žil jsem tam, vím jací jsou), abych to musel vidět pokaždé když otevřu prohlížeč. STAČÍ MI TO JEDNOU!!! Takže v tomto popisu prosím NAŠI SKVĚLOU KOMUNITU o pomoc - zbavte mne toho okna, a to navždy - tedy pošlete umístění kam "vlézt", abych to mohl udělat. Změny prováděné v ABOUT: CONFIG zatím nepomohly. Díky moc. Robert

P.S.: A udělejte něco s tím nahráváním obrázků - obrázek 71 kB se nenahrál ani po 7 min koukání na rotující kytičku- déle už jsem nevydržel..... Pošlu jinak bude-li třeba, ne přes formulář.

Základ je popsán v otázce, takže sem jen přidám, že všude na webu jsou jen návody jak ze zbavit web notifikací, ale už těch samotných z webů - toto já neřeším. Štve mne (slušně řečeno), že nikde nemohu najít jak odstranit to po..... okno, které při KAŽDÉM startu Firefox hlásí, že mohu "používat modernizovaná oznámení" - viz přiložený obrázek. Toto okno (okénko) mne už dost slušně otravuje a vytáčí. Nejsem stupidní američan (žil jsem tam, vím jací jsou), abych to musel vidět pokaždé když otevřu prohlížeč. STAČÍ MI TO JEDNOU!!! Takže v tomto popisu prosím NAŠI SKVĚLOU KOMUNITU o pomoc - zbavte mne toho okna, a to navždy - tedy pošlete umístění kam "vlézt", abych to mohl udělat. Změny prováděné v ABOUT: CONFIG zatím nepomohly. Díky moc. Robert P.S.: A udělejte něco s tím nahráváním obrázků - obrázek 71 kB se nenahrál ani po 7 min koukání na rotující kytičku- déle už jsem nevydržel..... Pošlu jinak bude-li třeba, ne přes formulář.

Alle svar (2)

more options

Mate v počítači asi nejakú škodnú. Vykonajte kontrolu v tomto rozsahu:

1. Najskôr sa presvedčte o tom, či zdroj problémov nie je nainštalovaný v počítači (Ovládací panel - Programy). Ak je v zozname zapísaný nejaký podozrivý (neznámy) program, odinštalujte ho.

2. Skontrolujte nainštalované rozšírenia v internetovom prehliadači - podozrivé (neznáme) rozšírenia odstráňte.

3. V núdzovom režime systému vyčistite počítač použitím softvéru MBAM free verzia: https://www.malwarebytes.org/. Všetko čo nájde odstráňte. = Ak to zatiaľ nepomohlo: 4. Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = 5. Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = 6. Ak zatiaľ nič nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg = 7. Ak doteraz nič nepomohlo, stiahnite si OVERENÚ najnovšiu verziu Firefoxu (SK, alebo CS) odtiaľto: http://archive.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Vypnite Firefox, odinštalujte ho (kompletne). Reštartujte počítač a preverte či náhodou nieje v procesoch zapísaný Firefox. Ak tam nie je nainštalujte Firefox z OVERENEJ inštalačky.

more options

Je možné, že vám to robí predvolená štartovacia stránka. Myslím si, že bude stačiť toto: