Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 123981
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox indeholder som standard en mængde tilgængelige søgetjenester. Du kan tilføje eller fjerne søgetjenester i Firefox med nogle få klik.

Tilføj en søgetjeneste

Mange websteder tilbyder søgetjenester, som du kan føje til søgelinjen i din Firefox. På den måde kan du søge på det specifikke websted direkte fra din søgelinje.

1. Besøg webstedet, du ønsker at føje til dine søgetjenester, for at tilføje den specifikke søgetjeneste til Firefox. (Vi vil bruge youtube.com som et eksempel.)
  2. Klik på forstørrelsesglasset ved søgelinjen i din værktøjslinje addsearch 40, og klik så på Tilføj "YouTube Videosøgning".
    add search 34add youtube 40
  3. Søgetjenesten vil blive vist blandt dine indbyggede søgemuligheder.
    youtube search 34

Søgetjeneste-tilføjelser

Mange udgivere tilbyder også tilføjelser, der lader dig tilføje endnu flere søgetjenester:

1. Klik på forstørrelsesglasset i søgefeltet i din værktøjslinje, og klik så på Skift søgeindstillinger.
  2. Klik på Tilføj flere søgetjenester.
  3. Hold pilen over den tilføjelse, du vil tilføje, og klik på knappen Føj til Firefox.

Skjul søgetjenester

Følg disse trin, hvis du vil fjerne alternative søgetjenester, du ikke ønsker at bruge i søgelinjen.

1. Klik på forstørrelsesglasset i søgefeltet i din værktøjslinje, og klik så på Skift søgeindstillinger.
    search prefs 34search settings fx36
  2. Fjern fluebenene ud for de søgetjeneste, du ikke længere vil have.
    remove searches 34searchengines36

Fjern søgetjenester

Følg disse trin, hvis du vil fjerne en søgetjeneste:

1. Klik på forstørrelsesglasset i søgefeltet i din værktøjslinje, og klik så på Skift søgeindstillinger.
    search prefs 34search settings fx36
  2. Klik på den søgetjeneste, du ikke vil have.
  3. Klik på knappen Fjern for at fjerne den fra din liste.
    remove search engine 35remove36

Hvis du fjerner en søgetjeneste, som du selv har tilføjet, og du senere ændrer mening, er du nødt til at tilføje den igen (se ovenfor). Hvis du fjerner nogle af standard-søgetjenesterne i Firefox, kan du klikke på knappen Gendan standard-søgetjenester for at få dem tilbage.