Stil et spørgsmål.

Revisionsinformation
  • Revision id: 83859
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Stil et spørgsmål på dansk

Hvis du fortrækker at skrive på dansk, kan du stille dit spørgsmål om Mozillas produkter i:

Hvis du vil tilføje et skærmbillede for at illustrere dit spørgsmål, så læs:

Bemærk: Du behøver ikke at være tilmeldt som medlem for at kunne skrive i forummet! Tilmelder du dig, vil du dog have nogle fordele, fx mulighed for at få tilsendt en mail, når der svares på dit spørgsmål.

Stil et spørgsmål på engelsk

Inden du skriver dit spørgsmål, så læs:

Hvis du vil tilføje et skærmbillede for at illustrere dit spørgsmål, så læs:

Du kan stille et spørgsmål i supportforummet ved at klikke på linket herunder. Du vil blive guidet gennem en række sider for at indkredse problemet, så vores hold af frivillige bidragsydere kan finde den bedste person til at hjælpe dig.

Stil et spørgsmål

Bemærk: Du skal være tilmeldt Mozilla Support, for at kunne stille spørgsmål, men det er det værd!

Andre ressourcer

Hvis vores vidensbase ikke har et svar, kan du også prøve disse support-ressourcer: