Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 156079
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

For Mozillas ingeniører er det nyttigt at vide, hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Telemetry-funktionen giver denne mulighed ved at sende information om ydelse og brug til Mozilla. Når du bruger Firefox, måler og indsamler Telemetry ikke-personlig information, såsom hukommelsesforbrug, reaktionstider og brug af funktioner. Firefox sender dagligt denne information til Mozilla, og vi bruger informationen til at forbedre Firefox.

Telemetry er en funktion, der skal tilvælges. Det betyder, at du skal aktivere funktionen i Firefox, før informationen indsamles og sendes til Mozilla. Du kan læse mere om, hvilke informationer der indsamles, og hvordan de bruges, i Mozillas Firefox Browser Privacy Notice.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Med disse trin kan du til hver en tid slå Telemetry til eller fra:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på Datadeling.
  4. Sæt eller fjern fluebenet ud for Del yderligere data (dvs. Telemetry).
telemetry 38 thecorrect1Fx51DataChoices-Telemetry
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Indsamling og brug af data i Firefox.
  4. Sæt eller fjern fluebenet ud for Tillad at Firefox automatisk indsender tekniske data og data om brug til Mozilla.
Fx56Privacy&Security-DataCollectionFx57Privacy&Security-DataCollection
Bemærk: Mozilla har ændret indstillingerne for indsamling og deling af data i Firefox version 56 og nyere versioner. For mere information, læs dette blog-indlæg fra Mozilla.