Opdater Firefox til den seneste version

Revisionsinformation
  • Revision id: 40272
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Minor change. Added two images
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox opdaterer automatisk sig selv. Denne artikel forklarer hvordan opdateringsprocessen fungerer, og hvordan du manuelt søger efter opdateringer.

• Kan du ikke få Firefox til at opdatere? Intet problem! Hent og installér Firefox fra mozilla.org/firefox. Se artiklen Installing Firefox for dit styresystem, hvis du behøver mere hjælp.
Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).

Hvordan virker automatiske opdateringer?

Firefox er som standard indstillet til at søge efter opdateringer.

• Opdateringer vil blive hentet i baggrunden og installeret, når du genstarter Firefox.
  • Hvis en opdatering har ventet længere end 24 timer på at blive installeret, vil du få vist en besked om den ventende opdatering og med mulighed for at genstarte Firefox for at få den installeret.

Update Win4Update Mac4Update Lin4

Bemærk: Firefox opdaterer ikke automatisk plugins (som Adobe Flash, QuickTime eller Java). Opdater dine plugins på Mozillas side til plugin-kontrol.

Hvordan søger jeg manuelt efter opdateringer?

Du kan når som helst søge efter opdateringer.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menupunktet Hjælp, og klik så på Om Firefox. I Windows XP: Klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Firefox åbnes, og Firefox vil begynde at søge efter opdateringer. Hvis der er opdateringer tilgængelige, vil de blive hentet automatisk. Hvis Firefox allerede er opdateret, så luk vinduet Om Firefox.
    Update Win1 Fx14Update Mac1Update Lin1
  3. Når opdateringerne er hentet og klar til at blive installeret, skal du klikke på knappen Installer opdatering. Firefox vil blive genstartet og opdateringerne installeret.
    Update Win2 Fx14Update Mac2Update Lin2
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menupunktet Hjælp, og klik så på Om Firefox. I Windows XP: Klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Firefox åbnes, og Firefox vil begynde at søge efter opdateringer. Hvis der er opdateringer tilgængelige, vil de blive hentet automatisk. Hvis Firefox allerede er opdateret, så luk vinduet Om Firefox.

3. Når opdateringerne er hentet og klar til at blive installeret, skal du klikke på knappen Genstart for at opdatere. Firefox vil blive genstartet og opdateringerne installeret.

Hvordan konfigurerer jeg opdateringsindstillingerpræferences?

Du kan indstille Firefox til automatisk at søge efter opdateringer, eller du kan deaktivere automatisk opdatering.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Opdateringer. IndstillingernePræferencerne for automatisk opdatering vises.
    Options - Advanced - Win3Prefs - Advanced - Mac3Prefs - Advanced - Lin3
  4. Update optionspreferences:
    • Undersøg automatisk, om der er opdateringer til: Vælg hvad Firefox skal søge efter. Der kan søges efter opdateringer til selve programmet, alle installerede tilføjelser (undtagen plugins — brug siden Plugin-kontrol for at opdatere dem) og søgetjenester.
      • Hvis du vil deaktivere automatisk søgning efter opdateringer, skal du fjerne markeringen for alle tre indstillingerpræferencer.
        Hvis du fjerner markeringen for Firefox, vil du ikke modtage kritiske sikkerhedsopdateringer, som kan sikre dig online, med mindre du jævnligt søger efter opdateringer manuelt.
    • Når opdateringer til Firefox bliver fundet, så: Vælg, hvad du ønsker Firefox skal gøre med de fundne opdateringer.
      • Spørg hvad jeg ønsker at gøre: Firefox lader dig vælge, om du vil hente og installere opdateringer. Hvis du vælger ikke at hente og installere, kan du gøre det på et senere tidspunkt.
      • Foretag automatisk hentning og installation af opdateringen: Firefox henter og installerer automatisk de fundne opdateringer. Hvis du vil spørges, hvis en opdatering vil deaktiverer nogle af dine tilføjelser, så vælg dette.
    • Klik på knappen Vis opdateringshistorik for at gennemse historikken over opdateringer, der er blevet hentet og installeret.
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Du kan indstille Firefox til automatisk at søge efter opdateringer, eller du kan deaktivere automatisk opdatering.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Opdateringer. IndstillingernePræferencerne for automatisk opdatering vises.
    Options - Update - Win - Fx 10Options - Update - Mac - Fx 10Options - Update - Lin - Fx 10
  4. Firefox-opdateringer:
    • Installer opdateringer automatisk (anbefalet, forbedrer sikkerheden): Firefox henter og installerer automatisk fundne opdateringer.
      • Advar mig, hvis dette vil deaktivere nogle af mine tilføjelser: Vælg denne indstilling, hvis du vil spørges i det tilfælde, at opdateringen vil deaktivere nogle af dine tilføjelser.
    • Søg efter opdateringer, men lad mig vælge om de skal installeres: Firefox lader dig vælge, om du vil hente og installere opdateringer. Hvis du vælger ikke at hente og installere, kan du gøre det på et senere tidspunkt.
    • Søg aldrig efter opdateringer (frarådes, sikkerhedsrisiko): Firefox vil ikke søge efter opdateringer.
      Advarsel: Hvis du vælger denne indstilling, vil du ikke modtage kritiske sikkerhedsopdateringer, som kan sikre dig online, med mindre du jævnligt søger efter opdateringer manuelt.
    • Klik på knappen Vis opdateringshistorik for at gennemse historikken over opdateringer, der er blevet hentet og installeret.
  5. Opdater automatisk:
    • Tilføjelser: Markér for at modtage automatiske opdateringer til dine tilføjelser (undtagen for plugins — brug siden Plugin-kontrol for at opdatere dem).
    • Søgetjenester: Markér for at modtage automatiske opdateringer til dine søgetjenester.
  6. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Du kan indstille Firefox til automatisk at søge efter opdateringer, eller du kan deaktivere automatiske opdatering.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Opdateringer. IndstillingernePræferencerne for automatisk opdatering vises.
    Fx11Options-Adv-Upd_Win7Update Mac Fx11Update Linux Fx11
  4. Firefox-opdateringer:
    • Installer opdateringer automatisk (anbefalet, forbedrer sikkerheden): Firefox henter og installerer automatisk fundne opdateringer.
      • Advar mig, hvis dette vil deaktivere nogle af mine tilføjelser: Vælg denne indstilling, hvis du vil spørges i det tilfælde, at opdateringen vil deaktivere nogle af dine tilføjelser.
    • Søg efter opdateringer, men lad mig vælge om de skal installeres: Firefox lader dig vælge, om du vil hente og installere opdateringer. Hvis du vælger ikke at hente og installere, kan du gøre det på et senere tidspunkt.
    • Søg aldrig efter opdateringer (frarådes, sikkerhedsrisiko): Firefox vil ikke søge efter opdateringer.
      Advarsel: Hvis du vælger denne indstilling, vil du ikke modtage kritiske sikkerhedsopdateringer, som kan sikre dig online, med mindre du jævnligt søger efter opdateringer manuelt.
    • Klik på knappen Vis opdateringshistorik for at gennemse historikken over opdateringer, der er blevet hentet og installeret.
  5. Opdater automatisk:
    • Søgetjenester: Markér for at modtage automatiske opdateringer til dine søgetjenester.
  6. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Du kan indstille Firefox til automatisk at søge efter opdateringer, eller du kan deaktivere automatiske opdatering.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Opdateringer. Indstillingerne for opdatering vises.

4. Firefox-opdateringer:
    • Installer opdateringer automatisk (anbefalet, forbedrer sikkerheden): Firefox henter og installerer automatisk fundne opdateringer.
      • Advar mig, hvis dette vil deaktivere nogle af mine tilføjelser: Vælg denne indstilling, hvis du vil spørges i det tilfælde, at opdateringen vil deaktivere nogle af dine tilføjelser.
    • Søg efter opdateringer, men lad mig vælge om de skal installeres: Firefox lader dig vælge, om du vil hente og installere opdateringer. Hvis du vælger ikke at hente og installere, kan du gøre det på et senere tidspunkt.
    • Søg aldrig efter opdateringer (frarådes, sikkerhedsrisiko): Firefox vil ikke søge efter opdateringer.
      Advarsel: Hvis du vælger denne indstilling, vil du ikke modtage kritiske sikkerhedsopdateringer, som kan sikre dig online, med mindre du jævnligt søger efter opdateringer manuelt.
    • Klik på knappen Vis opdateringshistorik for at gennemse historikken over opdateringer, der er blevet hentet og installeret.
    • Brug en baggrundsservice til at installere opdateringer: Firefox vil bruge Mozilla Maintenance Service til at installere opdateringer. Med dette valg vil BrugerKontokontrol (User Account Control) i Windows 7 og Vista ikke bede dig give Firefox tilladelse til at foretage ændringer på din computer.
  5. Opdater automatisk:
    • Søgetjenester: Markér for at modtage automatiske opdateringer til dine søgetjenester.
  6. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Du kan indstille Firefox til automatisk at søge efter opdateringer, eller du kan deaktivere automatiske opdatering.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Opdateringer. Indstillingerne for opdatering vises.
    Update Mac Fx11Update Linux Fx11
  4. Firefox-opdateringer:
    • Installer opdateringer automatisk (anbefalet, forbedrer sikkerheden): Firefox henter og installerer automatisk fundne opdateringer.
      • Advar mig, hvis dette vil deaktivere nogle af mine tilføjelser: Vælg denne indstilling, hvis du vil spørges i det tilfælde, at opdateringen vil deaktivere nogle af dine tilføjelser.
    • Søg efter opdateringer, men lad mig vælge om de skal installeres: Firefox lader dig vælge, om du vil hente og installere opdateringer. Hvis du vælger ikke at hente og installere, kan du gøre det på et senere tidspunkt.
    • Søg aldrig efter opdateringer (frarådes, sikkerhedsrisiko):Firefox vil ikke søge efter opdateringer.
      Advarsel: Hvis du vælger denne indstilling, vil du ikke modtage kritiske sikkerhedsopdateringer, som kan sikre dig online, med mindre du jævnligt søger efter opdateringer manuelt.
    • Klik på knappen Vis opdateringshistorik for at gennemse historikken over opdateringer, der er blevet hentet og installeret.
  5. Opdater automatisk:
    • Søgetjenester: Markér for at modtage automatiske opdateringer til dine søgetjenester.
  6. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

Jeg har problemer med opdateringer. Hvad kan jeg gøre?

Disse artikler kan hjælpe dig med problemer, der er relateret til opdatering af Firefox:

Baseret på information fra Software Update (mozillaZine KB)