Sådan får du den seneste version af Firefox på Windows XP eller på Windows Vista

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Selvom Firefox blot kræver Windows XP med Service Pack 2 (SP2) eller nyere, så kræver installationsprogrammet Windows XP med Service Pack 3 (SP3). Bruger du Windows Vista, kræver installationsprogrammet, at du har installeret opdateringen KB2763674. Det er muligt at omgå begrænsningen i installationsprogrammet på denne måde:

1. Hent og installér Firefox i version 43.0.1 eller ældre (link til download).
  2. Når du har installeret den version, kan du benytte opdateringsfunktionen i Firefox til at opdatere til den nyeste version. Du kan læse mere i artiklen Opdater Firefox til den seneste version.

Vi beklager ulejligheden.

Avancerede brugere:

Bruger du Windows XP med SP3 eller en fuldt opdateret Windows Vista, kan du hente installationsprogrammet til den seneste version af Firefox fra et af disse websteder:

Vil du fx hente Firefox 47.0.1 til Windows på dansk, skal du klikke dig frem til mappen /47.0.1/win32/da/ og hente filen Firefox Setup 47.0.1.exe.

Før du henter filen, så læs systemkravene og læs også siden See what’s new in Firefox!.