Firefox vil ikke afspille lyd

Revisionsinformation
  • Revision id: 87105
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel beskriver hvad du kan gøre hvis du ikke kan høre lyd i Firefox.

• Hvis du vil have Firefox til at lave en "klik" lyd når du klikker på et link, og bruge andre lydeffekter når du surfer på nettet, så prøv udvidelsen Navigational Sounds.

Slå lyden til for Firefox og plugins

1. Åbn Firefox og afspil indhold som burde give lyd: en HTML5-video med et lydspor på denne Firefox video side, en Flash-lyd, osv.
  2. Klik på lydstyrkeikonet i Windows processlinje.
  3. Sørg for at afkrydsningsboksen Mute ikke er markeret, og at forskyderen ikke er i bund.
  1. Åbn Firefox og afspil indhold som burde give lyd: en HTML5-video med et lydspor på denne Firefox video side, en Flash-lyd, osv.
  2. Klik på lydstyrkeikonet i Windows processlinje.
  3. Klik på Mixer. Vinduet Lydstyrke vil blive vist.
  4. Sørg for at lyden til Mozilla Firefox og plugin (såsom Adobe Flash Player) ikke er slået fra, og at forskyderene ikke er i bund.

Win7 Volume Mixer

Kontroller din lyd-enhed

Sørg for at lyd-enheder (såsom højtalere eller hovedtelefoner) er slået til og korrekt forbundet til computeren.

Andre løsninger

Kontroller om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis ikke de kan:

Hvis Firefox er det eneste program du ikke kan høre lyd i:

Sørg for at andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis Firefox er det eneste program der ikke kan afspille lyd:

Hvis ingen programmer kan afspille lyd:

Sørg for at andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis Firefox er det eneste program der ikke kan afspille lyd:

Hvis du ikke kan høre lyd i andre programmer:

• Sørg for at lyd-enheder (såsom højtalere eller hovedtelefoner) er slået til og korrekt forbundet til computeren.