Bogmærkelinje - Få vist dine favorit-websteder øverst i Firefox-vinduet

Revisionsinformation
  • Revision id: 73503
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Rettet søgeopsummering
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Firefoxs bogmærker værktøjslinje giver dig hurtig adgang til ofte besøgte bogmærker. Denne artikel forklarer hvordan bogmærkelinjen bruges.
Bookmarks Toolbar - Win1Bmtoolbar1 29 - WinBmtoolbar1 29 - MacBmtoolbar1 29 - Lin

For mere information om bogmærker, læs artiklen Bogmærker i Firefox.

Vis eller skjul bogmærker værktøjslinjen

Bogmærker værktøjslinjen er skjult som standard. For at vise eller skjule den:

• Højreklik på et tomt område af fanebladslinjen og vælg Bogmærkelinje i pop-up menuen.
  • På menulinjen, klik på Vis, vælg Værktøjslinjer, og så vælg Bogmærkelinje.
  1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke. og vælg Tilpas.
  2. Klik på listemenuen Vis / skjul værktøjslinjer i bunden af skærmen og vælg Bogmærkelinje.
  3. Klik på den grønne knap Forlad tilpasning.

Tilføj bogmærker på bogmærker værktøjslinjen

1. Gå til websiden du vil tilføje til bogmærker værktøjslinjen.
  2. I adresselinjen, klik på webstedsikonet og træk det hen over bogmærker værktøjslinjen.

Bookmarks Toolbar - Win2Bmtoolbar2 29 - WinBmtoolbar2 29 - MacBmtoolbar2 29 - Lin

Flyt rundt på bogmærkerne på bogmærker værktøjslinjen

For at ændre på placeringen af elementerne på bogmærker værktøjslinjen:

• Klik på bogmærket eller mappen du vil flytte og træk den for at flytte den.

Bookmarks Toolbar - Win3Bmtoolbar3 29 - WinBmtoolbar3 29 - MacBmtoolbar3 29 - Lin

Tilføj værktøjs elementer til bogmærker værktøjslinjen

Bogmærker værktøjslinjen kan have andre elementer end bogmærker på sig. For mere information, læs Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.