Bogmærkelinje - Få vist dine favorit-websteder øverst i Firefox-vinduet

Revisionsinformation
  • Revision id: 148737
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Bogmærkelinjen i Firefox giver dig hurtig adgang til ofte besøgte websider. Denne artikel forklarer, hvordan bogmærkelinjen bruges.
Bmtoolbar1 29 - WinBmtoolbar1 29 - MacBmtoolbar1 29 - Linbookmarks toolbar 57

Du kan læse mere om bogmærker i artiklen Bogmærker i Firefox.

Vis eller skjul bogmærkelinjen

Bogmærkelinjen er som standard skjult. Sådan vises eller skjules den:

1. Klik på menuknappen Billedet "Fx57menu" findes ikke., og klik så på Tilpas….
  2. Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst på skærmen.
  3. Klik på Bogmærkeline, så der er flueben ud for den. Du kan skjule bogmærkelinjen igen ved at gentage proceduren, så fluebenet fjernes.
    bookmark toolbar on 57
  4. Klik på knappen Færdig.

Bogmærkelinjen er som standard skjult. Sådan vises eller skjules den:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og klik så på Tilpas.
  2. Klik på rullemenuen Vis / Skjul værktøjslinjerVærktøjslinjer nederst på skærmen, og vælg Bogmærkelinje.
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning.

Tilføj bogmærker på bogmærkelinjen

1. Gå til websiden, du vil føje til bogmærkelinjen.
  2. Klik på webstedsikonet i adressefeltet, og træk det over på bogmærkelinjen.
Bmtoolbar2 29 - WinBmtoolbar2 29 - MacBmtoolbar2 29 - Lindrag to toolbar 57

Flyt rundt på bogmærkerne på bogmærkelinjen

Du kan ændre rækkefølgen af elementerne på bogmærkelinjen:

• Klik på et bogmærke eller en mappe, og træk det så til den ønskede placering.
Bmtoolbar3 29 - WinBmtoolbar3 29 - MacBmtoolbar3 29 - Linrearrage bookmarks bar 57

Tilføj elementer på bogmærkelinjen

Bogmærkelinjen kan indeholde andre elementer end bogmærker og mapper. Det kan du læse mere om i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.