Aktiver eller deaktiver cookies i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 123873
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Nogle websteder gemmer information om dine besøg i filer som kaldes cookies. Disse cookies hjælper websteder med at huske dine indstillinger til næste besøg. Nogle websteder lader også tredjeparter gemme cookies på din enhed, typisk i forbindelse med reklamer.

Aktivér eller deaktivér cookies:

1. Åbn Firefox til Android.
  2. Tryk på menuknappen Skabelonen "androidmenulocation" findes ikke eller har ingen godkendt revision..
  3. Tryk på Indstillinger Skabelonen "androidmore" findes ikke eller har ingen godkendt revision..
  4. Tryk på Privatliv.
  5. Tryk på Cookies, og vælg en af de følgende indstillinger:
    • Aktiveret: Tillader alle typer cookies.
    • Aktiver, men stop 3. parts cookies: Tillader cookies fra de besøgte websteder, men blokerer cookies fra tredjeparter.
    • Deaktiveret: Forhindrer alle typer cookies i at blive gemt på din enhed.
Hvis du vil slette cookies og anden browserhistorik, så læs artiklen Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android.