X
Klepněte zde pro přechod na mobilní verzi webu.

Fórum podpory

Přesunutí lišty otevřených panelů zpět dolu

Přidáno

Dobrý den,

ještě včera jsem měl díky doplňku "Classic Theme Restorer" lištu s otevřenými panely dole pod lištou záložek, na což jsem zvyklý od začátků používání Firefoxu. Dnes se mi Firefox bohužel aktualizoval a lišta se zobrazuje nahoře. Je nějaká šance ji dostat zase dolu? Je mi to dost nepohodlné.

Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den, ještě včera jsem měl díky doplňku "Classic Theme Restorer" lištu s otevřenými panely dole pod lištou záložek, na což jsem zvyklý od začátků používání Firefoxu. Dnes se mi Firefox bohužel aktualizoval a lišta se zobrazuje nahoře. Je nějaká šance ji dostat zase dolu? Je mi to dost nepohodlné. Moc děkuji za odpověď.

Zvolené řešení

Možná jsi špatně "odkomentoval" ten řádek (zrušení značek /* a */). Anebo - je tam ta složka classic navíc. Tahle složka tam vůbec být nemá! Obsah složky chrome je na obrázku přílohy:

Přečíst otázku v kontextu 1

Další informace o systému

Nainstalované zásuvné moduly

Classic Theme Restorer - neaktivní Modul Widevine od společnosti Google pro dešifrování obsahu 1.4.9.1088 Video kodek OpenH264 od společnosti Cisco Systems 1.7.1

Aplikace

  • Identifikace prohlížeče: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

Více informací

poljos 186 řešení 1678 odpovědí
Přidáno

To byla asi aktualizace přes několik verzí Firefoxu. Classic Theme Restorer je nefunkční ve Firefoxu už někdy od verze (asi 57), teď je aktuální verze 62.

Takže buď se vrátit k předešlé verzi Firefoxu, kde to ještě fungovalo, anebo najít nějaký nový doplněk s touto funkčností.

Dá se to taky změnit pomocí souboru userChrome.css - více o tom je tady. Je potřeba si do počítače stáhnout složku classic, ve složce s profilem Firefoxu (není to ta v Program Files!) si vytvořit složku s názvem chrome a do ní vložit celý obsah té stažené složky (classic).

Pak je třeba ještě upravit v souboru userChrome.css (v nějakém texťáku) řádek s obsahem @import url(./css/tabs/tabs_below_navigation_toolbar.css); Musí se odstranit značky komentáře na začátku a na konci řádku - /* a */

Je to poněkud složité, pokud počítači moc neholduješ.

To byla asi aktualizace přes několik verzí Firefoxu. Classic Theme Restorer je nefunkční ve Firefoxu už někdy od verze (asi 57), teď je aktuální verze 62. Takže buď se vrátit k předešlé verzi Firefoxu, kde to ještě fungovalo, anebo najít nějaký [https://addons.mozilla.org/cs/firefox/ nový doplněk s touto funkčností]. Dá se to taky změnit pomocí souboru userChrome.css - [https://github.com/Aris-t2/CustomCSSforFx/tree/master/classic více o tom je tady]. Je potřeba si do počítače stáhnout složku '''classic''', ve složce s [https://support.mozilla.org/cs/kb/profily-misto-kde-firefox-uchovava-zalozky-hesla-d profilem Firefoxu] ('''není to ta v Program Files!''') si vytvořit složku s názvem '''chrome''' a do ní vložit '''celý obsah''' té stažené složky (classic). Pak je třeba ještě upravit v souboru userChrome.css (v nějakém texťáku) řádek s obsahem '''@import url(./css/tabs/tabs_below_navigation_toolbar.css);''' Musí se odstranit značky komentáře na začátku a na konci řádku - '''/*''' a '''*/''' Je to poněkud složité, pokud počítači moc neholduješ.

Autor otázky

Díky za pomoc, ale někde dělám něco špatně.

Stahl jsem všech 412 souborů (12 složek), které jsou pod zmiňovaným odkazem ve složce "Classic" a nahrál je do umístění "AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\zmik239x.default\chrome\classic". Jejich strukturu složek jsem zachoval tak, jak je pod uvedeným odkazem. Následně jsem zeditoval soubor userChrome.css.

Restartoval PC, Mozillu, ale výsledek se bohužel nedostavil.

Co můžu dělat špatně?

Ještě jednou díky za ochotu a za pomoc.

Díky za pomoc, ale někde dělám něco špatně. Stahl jsem všech 412 souborů (12 složek), které jsou pod zmiňovaným odkazem ve složce "Classic" a nahrál je do umístění "AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\zmik239x.default\chrome\classic". Jejich strukturu složek jsem zachoval tak, jak je pod uvedeným odkazem. Následně jsem zeditoval soubor userChrome.css. Restartoval PC, Mozillu, ale výsledek se bohužel nedostavil. Co můžu dělat špatně? Ještě jednou díky za ochotu a za pomoc.
poljos 186 řešení 1678 odpovědí

Zvolené řešení

Možná jsi špatně "odkomentoval" ten řádek (zrušení značek /* a */). Anebo - je tam ta složka classic navíc. Tahle složka tam vůbec být nemá! Obsah složky chrome je na obrázku přílohy:

Možná jsi špatně "odkomentoval" ten řádek (zrušení značek /* a */). Anebo - je tam ta složka '''classic''' navíc. Tahle složka tam vůbec být nemá! Obsah složky chrome je na obrázku přílohy:

Autor otázky

Super. Moc díky. Bylo to tou složkou "classic" navíc. Vše funguje. Ještě jednou moc díky.

Super. Moc díky. Bylo to tou složkou "classic" navíc. Vše funguje. Ještě jednou moc díky.