Windows 10 reached EOS (end of support) on October 14, 2025. If you are on Windows 10, see this article.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More
Archived

Login error and message error.

MURTEDA UNVERDI

Merhaba.

Hesabıma giriş yaptım, imap ayarları doğru ayarladım. Fakat ek 1'de paylaştığım fotoğraftaki gibi sürekli hata alıyorum. Ayrıca mail merge ile mail gönderiyorum fakat 30-35 tane gönderdikten sonra işlem duruyor ve ek 2'deki hata ile karşılaşıyorum. Uygulamayı kapatıp açıyorum tekrar ek 2 deki hata ile karşılaşıyorum.

Lütfen yardımcı olun.

Merhaba. Hesabıma giriş yaptım, imap ayarları doğru ayarladım. Fakat ek 1'de paylaştığım fotoğraftaki gibi sürekli hata alıyorum. Ayrıca mail merge ile mail gönderiyorum fakat 30-35 tane gönderdikten sonra işlem duruyor ve ek 2'deki hata ile karşılaşıyorum. Uygulamayı kapatıp açıyorum tekrar ek 2 deki hata ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Attached screenshots

All Replies (1)

Hesabınızı OAuth kullanacak şekilde yapılandırmamış olabilirsiniz. Buradaki adımları kontrol edin.

İkinci görseldeki hata sizden kaynaklanmıyor, karşı tarafın sunucusundan kaynaklanıyor. Daha sonra tekrar denemeniz gerekiyor.