Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

firefox

more options

állandóan törölni akarja a " törölt elemek" mappát . ki lehet ezt kapcsolni ?

állandóan törölni akarja a " törölt elemek" mappát . ki lehet ezt kapcsolni ?

All Replies (6)

more options

Szia! Nézd meg, hogy mi van beállítva a Törölt elemek mappán a Megőrzési házirend lapon. Úgy kellene kinéznie, mint ahogy a mellékelt képen látható.

more options

Nálam is ez van egy ideje. Ahányszor megnyitom, mindig ezt írja ki. Screenshot mellékelve. Az összes postafiókomnál úgy van beállítva, ahogy az előbbi ajánlás volt. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv. Zsolt

more options

Ha nem akarod törölni, akkor ne a postafiók beállításait használd, hanem állítsd be explicit arra, hogy Minden üzenet megtartása.

Szerk.: legközelebb jobban jársz, ha új kérdést teszel fel, mert az jobban követhető (kapok róla közvetlen értesítést, és látszik a megválaszolatlan kérdések között).

Modified by Balázs Meskó

more options

Szia!

Köszönöm a választ, de sajnos az van beállítva és így is csinálja. Nem csak nálam, a feleségem gépén is. Neki nagyon sok email-je van a törölt listában, még talán ott érthető is, de nekem alig van pár MB cuccom van benne és mégis állandóan feldobja. Nezeközi Mozilla fórumon találtam rá valami megoldást, de az olyan komplikált, hogy az már meghaladja a képességeimet. Bele kell menni valami root fájlba és ott valami értéket megváltoztatni. Szóval szívunk vele továbbra is...

Üdv. Zsolt

more options

Ha más nem működik, akkor a Konfigurációszerkesztővel megoldható a dolog. Ez a Beállítások → Általános lap legalján nyitható meg. Egyszerűen állítsd hamisra a mail.purge.ask kulcs értékét.

more options

Húúú! Iszonyatosan nagy király vagy! Nagyon köszönöm!! Üdv. Zsolt