Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Frefox ++ Download

  • 1 odgovor
  • 1 ima ovaj problem
  • 13 views
  • Posljednji odgovor poslao Selim

more options

Merhaba kolay gelsin firefox download şeklinde değil de frifox kullanırken indirirken örnek mp3 veya video gibi eklenti mi diyelim artık her neyse bunlara bir hız kısıtlaması getirebiliyor muyuz?

Örnek internet download meneger kullanırken buna bir indirme kısıtlaması getirebiliyoruz ve 100 mb'de arka planda indiriyor. Aynı indirme hızını frefox'da uygulayabilirsek iyi olur.

Yayın yapıyorum ben frefox kullanımında örnek 1 mb ile komple neti emiyor : ) Buna bir çare bulabilir miyiz. Tşk ettim kolay gelsin.

umuT@hotmail.NL

Merhaba kolay gelsin firefox download şeklinde değil de frifox kullanırken indirirken örnek mp3 veya video gibi eklenti mi diyelim artık her neyse bunlara bir hız kısıtlaması getirebiliyor muyuz? Örnek internet download meneger kullanırken buna bir indirme kısıtlaması getirebiliyoruz ve 100 mb'de arka planda indiriyor. Aynı indirme hızını frefox'da uygulayabilirsek iyi olur. Yayın yapıyorum ben frefox kullanımında örnek 1 mb ile komple neti emiyor : ) Buna bir çare bulabilir miyiz. Tşk ettim kolay gelsin. umuT@hotmail.NL

All Replies (1)

more options

Bunun için DownThemAll! uzantısını kullanabilirsiniz.