X
Pritisnite ovdje da biste otišli na mobilnu verziju stranice.

Forum podrške

Firefox asks me to open chrome-extension:// with an application?

Objavljeno

For example if I go to https://jsfiddle.net/01tpr8sd/, a dialogue will pop up asking me which application I'd like to use to handle this link, while it should have triggered the internal U2F implementation. I have tried starting Firefox in safe mode and resetting values that look relevant in about:config but neither of them helped.

It doesn't happen if I create a fresh new profile though, but I really want to avoid the hassle of backing up all the extension configurations... Please help, thanks a lot.

For example if I go to https://jsfiddle.net/01tpr8sd/, a dialogue will pop up asking me which application I'd like to use to handle this link, while it should have triggered the internal U2F implementation. I have tried starting Firefox in safe mode and resetting values that look relevant in about:config but neither of them helped. It doesn't happen if I create a fresh new profile though, but I really want to avoid the hassle of backing up all the extension configurations... Please help, thanks a lot.
Priloženi snimci ekrana

Izabrano rješenje

It turned out that the reason why this happened was that I've got GTK_USE_PORTAL set for my Firefox. It wasn't related to profiles.

I've filed a ticket about this issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1575439

Pročitajte ovaj odgovor sa objašnjenjem 0
Citiraj
Eldar Value 4 rješenja 45 odgovora
Objavljeno
Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.
Je li vam ovo pomoglo? 0
Citiraj

Vlasnik pitanja

Eldar Value said

Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.

Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.

''Eldar Value [[#answer-1245532|said]]'' <blockquote> Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps. </blockquote> Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.
Je li vam ovo pomoglo?
Citiraj
Eldar Value 4 rješenja 45 odgovora
Objavljeno

Frederick Zhang said

Eldar Value said
Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.

Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.

Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile.

''Frederick Zhang [[#answer-1245536|said]]'' <blockquote> ''Eldar Value [[#answer-1245532|said]]'' <blockquote> Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps. </blockquote> Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit. </blockquote> Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile.
Je li vam ovo pomoglo? 0
Citiraj

Vlasnik pitanja

Eldar Value said

Frederick Zhang said
Eldar Value said
Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.

Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.

Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile.

As mentioned in my question description, I've got several extensions of which the configurations don't get uploaded to my Firefox account and it's quite troublesome to copy/paste all of them. And I really want to know the reason why this happens otherwise I guess it's very likely for me to misconfigure something again in the future which causes the same issue.

''Eldar Value [[#answer-1245537|said]]'' <blockquote> ''Frederick Zhang [[#answer-1245536|said]]'' <blockquote> ''Eldar Value [[#answer-1245532|said]]'' <blockquote> Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps. </blockquote> Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit. </blockquote> Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile. </blockquote> As mentioned in my question description, I've got several extensions of which the configurations don't get uploaded to my Firefox account and it's quite troublesome to copy/paste all of them. And I really want to know the reason why this happens otherwise I guess it's very likely for me to misconfigure something again in the future which causes the same issue.
Je li vam ovo pomoglo?
Citiraj

Odabrano rješenje

It turned out that the reason why this happened was that I've got GTK_USE_PORTAL set for my Firefox. It wasn't related to profiles.

I've filed a ticket about this issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1575439

It turned out that the reason why this happened was that I've got GTK_USE_PORTAL set for my Firefox. It wasn't related to profiles. I've filed a ticket about this issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1575439
Je li vam ovo pomoglo?
Citiraj
Postavite pitanje

Morate se prijaviti na račun da biste odgovarali na poruke. Molimo postavite novo pitanje, ako još uvijek nemate račun.