সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Pád při stahování souboru a SolidWorks PDM Standart

  • 1 উত্তর
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • শেষ জবাব দ্বারা Ansam

more options

Dobrý den, při otevření dialogového okna pro uložení souboru (tedy pohledu do průzkumníka windows) dojde k pádu nové verze Firefoxu (59.0.2) a to i pokud jí spustím v nouzovém režimu. K pádům dochází od verze s ikonou s černým pozadím viz příloha - nejsem přesně schopen definovat číslo.

Nalezl jsem souvislost s programem SolidWorsk PDM Standart (Jedná se o správce dat pro CAD software SolidWorks, který synchronizuje soubory na lokálním počítači se serverem. Tento správce je zaintegrován do průzkumníku Windows viz příloha a to je příčinou pádů Firefox.) Pokud je PDM Standart v režimu online (je spojen se serverem) - Firefox spadne, pokud je v režimu offline - Firefox funguje správně a soubor standartně uloží.

Na první pohled se zdá, že je problém v softwaru SolidWorks PDM, ale s konkurenčními internetovými prohlížeči ukládám soubory bez problémů a tak se dělo i ve starších verzích Firefoxu.

Byl bych rád, kdyby se chybu podařilo odstranit a mohl jsem nadále používat Firefox. Děkuji.

Dobrý den, při otevření dialogového okna pro uložení souboru (tedy pohledu do průzkumníka windows) dojde k pádu nové verze Firefoxu (59.0.2) a to i pokud jí spustím v nouzovém režimu. K pádům dochází od verze s ikonou s černým pozadím viz příloha - nejsem přesně schopen definovat číslo. Nalezl jsem souvislost s programem SolidWorsk PDM Standart (Jedná se o správce dat pro CAD software SolidWorks, který synchronizuje soubory na lokálním počítači se serverem. Tento správce je zaintegrován do průzkumníku Windows viz příloha a to je příčinou pádů Firefox.) Pokud je PDM Standart v režimu online (je spojen se serverem) - Firefox spadne, pokud je v režimu offline - Firefox funguje správně a soubor standartně uloží. Na první pohled se zdá, že je problém v softwaru SolidWorks PDM, ale s konkurenčními internetovými prohlížeči ukládám soubory bez problémů a tak se dělo i ve starších verzích Firefoxu. Byl bych rád, kdyby se chybu podařilo odstranit a mohl jsem nadále používat Firefox. Děkuji.
স্ক্রিনশটসমূহ সংযুক্ত হয়েছে

All Replies (1)

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky - Firefox je možné spustiť v núdzovom režime tiež podržaním klávesu shift pri jeho štarte. Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.