Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Létezik már addon az australis megjelenés visszaállítására?

more options

Létezik már olyan addon, vagy beállítási lehetőség, ami teljes egészében visszaállítja a megjelenést az australisra?

Az új felület borzalmasan néz ki, valamint a könyvjelzők és előzmények kezelése katasztrofális, az "új ablak" gyors indításra használhatatlan.

Hálás köszönettel: Virág A.

Létezik már olyan addon, vagy beállítási lehetőség, ami teljes egészében visszaállítja a megjelenést az australisra? Az új felület borzalmasan néz ki, valamint a könyvjelzők és előzmények kezelése katasztrofális, az "új ablak" gyors indításra használhatatlan. Hálás köszönettel: Virág A.

All Replies (5)

more options

Szia!

„Teljes egészében” visszaállítani lehetetlen, viszont a userChrome.css módosításával szép eredményeket lehet elérni. Ezt a csomagot szokták ajánlani: https://github.com/wilfredwee/photon-australis

A megfelelő témát (alap/sötét/világos) át kell nevezni userChrome.css-re, és bemásolni a profilod alá.

Üdv, Balázs

more options

Az új lap oldalra pedig ezt a kiegészítőt ajánlom: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/new-tab-tools/

more options

Szia;

köszönöm a gyors választ. Git Hub progi nincs a gépemen, és nem is vagyok egy atom hacker. Hogyan tudom eszközölni a beállításokat a felület módosításra? Nem találtam ilyen filet "user_chrome...". Létrehoztam a leírás szerint, és semmi változás.

Köszönettel: Virág A.

Modified by Virág Attila

more options

Fogod ezt a fájlt: https://raw.githubusercontent.com/wilfredwee/photon-australis/master/userChrome-default.css Jobb katt, mentés másként, és elmented ide:

%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\<profil neve>\chrome\userChrome.css

Az %APPDATA% mappa megegyezik ezzel: C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming

Ezután csak simán újra kell indítani a böngészőt.

more options

Nem tudom mi lehet a baj, de nem működik. Semmi változás nincs. Mindenesetre köszönöm a segítséget. További szép napot ;)