Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Csak (az első?) 200 üzenet jelenik meg IMAP mappában, a többi nem, de a Yahoo szerverén látható.

more options

Üdvözöllek!

A problémám röviden:

Tegnapig renben működött a levelezésem, a Thunderbirdben minden eddigi levelem megjelent. Semmilyen beavatkozást nem végeztem a levelezőben.

Ma a gép bekapcsolása után azt tapasztaltam, hogy mindössze max. 200 üzenet jelent meg a Yahoo-s IMAP mappáimban mind a Beérkezett, mind az Elküldött mappákban. (van még egy Gmail-es IMAP mappám, de abban alig van levél), illetve használok POP3 fiókokat a Helyi mappákban, azok rendben vannak)

Rendszer: Lubuntu 14.04 minden frissítéssel, Thunderbird verzió: 31.7.0

Amikkel próbálkoztam: 1. *.msf fájlokat mentettem, majd töröltem. TB létrehozta újra, de nem volt változás

2. Kompletten töröltem az Yahoo-s IMAP fiókot, majd levakartam a kapcsolódó fájlokat a .thunderbird mappa alól. Létrehoztam újra a Yahoo-s fiókot, de továbbra is csak 200 üzenet jelenik meg maximum mind a beérkezett, mind az elküldött mappákban. (Weben át továbbra is látom az összes levelem).

3. Természetesen próbáltam a különböző beállításokat is átnézni, de nem sikerült semmit előre lépnem.

Kérem, aki tud segítsen!

Köszönettel:

Földes Péter


Én el telefonszámát a magánélet védelme

Üdvözöllek! A problémám röviden: Tegnapig renben működött a levelezésem, a Thunderbirdben minden eddigi levelem megjelent. Semmilyen beavatkozást nem végeztem a levelezőben. Ma a gép bekapcsolása után azt tapasztaltam, hogy mindössze max. 200 üzenet jelent meg a Yahoo-s IMAP mappáimban mind a Beérkezett, mind az Elküldött mappákban. (van még egy Gmail-es IMAP mappám, de abban alig van levél), illetve használok POP3 fiókokat a Helyi mappákban, azok rendben vannak) Rendszer: Lubuntu 14.04 minden frissítéssel, Thunderbird verzió: 31.7.0 Amikkel próbálkoztam: 1. *.msf fájlokat mentettem, majd töröltem. TB létrehozta újra, de nem volt változás 2. Kompletten töröltem az Yahoo-s IMAP fiókot, majd levakartam a kapcsolódó fájlokat a .thunderbird mappa alól. Létrehoztam újra a Yahoo-s fiókot, de továbbra is csak 200 üzenet jelenik meg maximum mind a beérkezett, mind az elküldött mappákban. (Weben át továbbra is látom az összes levelem). 3. Természetesen próbáltam a különböző beállításokat is átnézni, de nem sikerült semmit előre lépnem. Kérem, aki tud segítsen! Köszönettel: Földes Péter ''Én el telefonszámát a magánélet védelme''

Modified by Shawn

Chosen solution

Yahoo server oldali probléma. Mások is hasonlókat tapasztaltak Outlookkal és más programokkal is, így megoldódott a kérdés.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Yahoo server oldali probléma. Mások is hasonlókat tapasztaltak Outlookkal és más programokkal is, így megoldódott a kérdés.