Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

A firefox működik, de a kereső rész ködössé vált, ahol pedig a veboldalaknek kellene betölteniük, elfeketedett és nem tudom mit lehetne vele csinálni, ötlet?

  • 1 reply
  • 2 have this problem
  • 2 views
  • Last reply by guigs

more options

Szia(azt mondták legyek kedves) :)

A firefox egyébként működik, csak nem látszik, pontosabban a fejléc, vagy minek hívják azt, ködössé vált, nem teljesen átlátszóvá, csak áthatóvá. Ahol a veboldalnak kéne betöltődnie az pedig teljesen fekete, ha nyomkodom, akkor látszik, hogy betölt, elindul egy fekete töltő sáv, de el is tűnik, mert az egész ablak fekete, semmi sem látszik rajta. Szóval működik is meg nem is. Igen, letöröltem, kiinstalláltam és visszatettem azt hiszem 3X, már egy órája kutatok a neten, de nem találok rá választ.

Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

Szia(azt mondták legyek kedves) :) A firefox egyébként működik, csak nem látszik, pontosabban a fejléc, vagy minek hívják azt, ködössé vált, nem teljesen átlátszóvá, csak áthatóvá. Ahol a veboldalnak kéne betöltődnie az pedig teljesen fekete, ha nyomkodom, akkor látszik, hogy betölt, elindul egy fekete töltő sáv, de el is tűnik, mert az egész ablak fekete, semmi sem látszik rajta. Szóval működik is meg nem is. Igen, letöröltem, kiinstalláltam és visszatettem azt hiszem 3X, már egy órája kutatok a neten, de nem találok rá választ. Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

All Replies (1)

more options

Köszönöm a kérdését. Jelenleg verzió 33, Firefox hajtott végre egy új, gyorsabb a rakodás módja weboldalak. Ez az új szolgáltatás neve OMTC. Van azonban még néhány trükk a Mozilla fejlesztők teszik ezt.

Van egy ismert probléma, hogy a Mozilla működik nagyon nehéz meghatározni: ha tapasztal fekete weboldalakat néhány oldal, itt van, mit tehetünk, hogy elkerüljük a problémát időközben:

Próbáld meg elindítani Firefox Safe Mode. Ha a probléma nem történik csökkentett módban, kérem kb / upgrade-grafika-drivers-use-hardveres gyorsítás # w_turning-off-hardveres gyorsítás kikapcsolása hardveres gyorsítást, majd indítsa újra a Firefox rendesen.

Kérjük, ossza meg velünk, ha ez megoldja a problémát. Engineering is összegyűjtése további információt a kérdés, kérném, hogy töltse ki this survey


Thank you!